Ezekre a csillagjegyekre ráfér a pihenés ma, rossz vége lehet, ha nem állnak le





Nagyon sokat dolgozott az elmúlt héten, és még az otthonában is csak tevékenykedne. Ha véletlenül leesik a lábáról vagy a létráról, vagy csak kibicsaklik a bokája, akkor az annak a jele, hogy ideje lenne végre pihennie egy kicsit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.13.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sok lesz a dolga, de örömét leli benne. Az adventi készülődést kifejezetten élvezi, főleg ha talál az energiáinak valamilyen kreatív csatornázási módot. Ne szabjon gátat alkotó kedvének, eressze szabadjára a fantáziáját!

Bika (04. 21. – 05. 20.).

Ma hajlamos a meggondolatlan kijelentésekre, ami persze nem tesz jót a családi békének. Magánéletében pedig kedvező változásokra számíthat, amik mégis kicsit hirtelen, sorsszerűen érik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem tudja, hogyan is lophatná be magát egy bizonyos személy szívébe. Pedig nagyon is egyszerű a módszer. Semmi taktikázás nem segít, csak az, ha végre megnyitja a maga szívét is előtte. Fedje fel a lelkét előtte!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A folytonos küzdelem felemészti erőit. Ha viszont egy kicsit megnyugszik és körülnéz, észreveheti, hogy többen vannak a támogatók, mint az ellenségek, több a szeretet, mint a harag. Ezt tartsa szem előtt!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön igazán egy szívélyes, barátságos személyiség, és ez végre most másoknak is feltűnik. Tegyen szert új kapcsolatokra, és élvezze a figyelmet! A régi barátok, kollégák már megszokták a sok jót, ami öntől jön, és nem honorálják kellőképp.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem kell mindenképpen ma meghoznia egy döntést, bármennyire sürgeti is önt valaki. Főleg ne engedje, hogy érzelmi zsarolással csikarják ki önből azt, amit egyáltalán nincs kedve megtenni. Akkor inkább válasszon mást!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A barátai talán úgy vélik, hogy ön meggondolatlanul vágott bele egy kapcsolatba, akár szerelmi kapcsolatról, akár üzletiről legyen szó. Elég azonban, ha ön biztosan tudja, milyen jól döntött. Mert más értékeket is figyelembe vesz, mint azok, akik csak távolról figyelnek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha nyitott szemmel jár ma, könnyen rábukkanhat valamilyen kincsre. A kincs nem feltétlenül anyagi formában jelentkezik, talán egy olyan mondat, fél szó az, ami sok mindent megváltoztat, jó értelemben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyon sokat dolgozott az elmúlt héten, és még az otthonában is csak tevékenykedne. Ha véletlenül leesik a lábáról vagy a létráról, vagy csak kibicsaklik a bokája, akkor az annak a jele, hogy ideje lenne végre pihennie egy kicsit.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nehezen uralkodik érzelmein, pedig ön ezt szinte tökélyre fejlesztette. Most mégis könnyekig meghatódik, és nem is feltétlenül személyes okokból. Talán találkozik egy igazán lenyűgöző emberrel, vagy különleges helyre veti sorsa.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A bolygók ma azt üzenik önnek, hogy a nehézségeket azért kapja, hogy leküzdje őket, nem pedig azért, hogy hátat fordítson nekik. Legyen szó munkáról, családról, pénzügyi vagy társkapcsolati gondokról. Legyen erős!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai napon mintha mindenki kinyilvánítaná ön felé a szeretetét. Hálálja meg kedvességgel, törődéssel, kisebb gesztusokkal. Alkalma lesz segíteni egy idegenen.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás