A változások megviselik az Ikreket





Ez a csillagjegy eléggé alkalmazkodó típus, de azért ami sok, az sok…



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.14.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A jegy szülötte hajlamos rá, hogy öncélúan, csak a vita kedvéért vitázzon. Az üres rivalizálás, erőfitogtatás, és ha mindenki csak a saját unos-untalan ismételt érveit fújja, nemigen vezet semmire. Hagyhatja nyerni egyszer a másikat is!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napon át kell értékelni az eddigi munkáját. Talán sürgős változtatásokra is szükség lehet. Ez első pillanatra talán megijeszti, de, ha egyszer belevág, hamar rájön, hogy nem olyan szörnyű, mint azt elsőre gondolta.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön igazán alkalmazkodóképes, de azért ami sok, az sok… A változások önt is megviselik! Főleg akkor, ha hagyja, hogy a külső erők elragadják és sodorják. Van azonban sok jó is ebben a változásban. Próbálja meglátni az ebben rejlő lehetőségeket!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nehéz elviselnie ma a családtagjait: úgy érzi, mindenki mintha önnel csináltatná meg a saját feladatait is. Gondoljon azonban arra is, hogy ön is mennyit számíthatott rájuk. Vegyen mély lélegzetet, és ne mondja ki rögtön, amit gondol. És később se.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Talán túl sokat kockáztat, hajlamos mindent egy lapra feltenni. Nem kellene ilyen fatalista módon szemlélnie a dolgokat. A kevésbé végletes eszközök célravezetőbbek lehetnek. Legyen több türelemmel, különösen a házastársával!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nagyon elégedett lehet önmagával: minden úgy alakult az életében, ahogy azt remélte, ahogy elvárta. Ám a barátait sem kellene elhanyagolnia. Még akkor sem, ha azok esetleg nem viselkedtek mindig korrekten. Gondoljon a szép napokra!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha eddig mindig ön is volt, aki megalkudott, aki átengedte a döntési jogot másoknak, most végre be kell látnia, hogy nem helyes, ha mindig bedobja a gyeplőt. Legyen bátor, vegye kezébe az irányítást!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Anyagi kilátásai ígéretesek. Ezzel a tudattal vértezze fel magát, ha borúlátó gondolatai támadnának. Az eget borító sötét felhők, csak átmenetiek, sokkal hosszabb ideig süt majd a nap. Legyen kitartó, ha ma stresszes a nap!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A munkahelyén is sokszorosan helyt kell állnia, miközben az otthoni színtéren is örökké harcokat vív. Legalább az egyik terepen fegyverszünetet kellene kötnie, hogy időt nyerhessen. A szerencse ön mellett áll!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Túlságosan érzékennyé válhat, aminek következtében a bolhából is képes lehet elefántot csinálni. Vegyen vissza érzékenységéből, és akkor jobban megérti mások indokait is. És akkor talán azt is látja, hogy jó a helyzete.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ingadozó érzelmi élete kezdi rányomni bélyegét a mindennapjaira is. Próbáljon meg belső békére lelni. Jógázzon, meditáljon, ha az ilyesmi idegen öntől, akkor csak sétáljon nagyokat – az is a meditáció egy formája lehet. Engedje el a haragot.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Rengeteg új lehetőség adódhat az életében, valami mégis visszafogja. Talán helyes, hogy mérlegel, de azért ne hagyjon ki mindent, csak azért, hogy biztonságban érezze magát. Főleg, ha valami olyan adódik, ami egybevág az álmaival.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás