Ezekre a csillagjegyekre még karácsony előtt rátalálhat a szerelem





Ha ön egyedülálló, akkor immár igazán elérkezettnek látja az időt, hogy végre komolyan ismerkedjen, és erre most lesz is lehetősége. Ha van valamilyen kapcsolata, a komoly elköteleződés akkor is egyre fontosabb.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.12.17.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha ön egyedülálló, akkor immár igazán elérkezettnek látja az időt, hogy végre komolyan ismerkedjen, és erre most lesz is lehetősége. Ha van valamilyen kapcsolata, a komoly elköteleződés akkor is egyre fontosabb.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ne engedje, hogy mások akarják megmondani önnek, mit hogyan is kellene tennie, hogy jó legyen az élete. Ezt ön mások nélkül is igen jól tudja. Bátran hallgasson viszont a megérzéseire!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Lehet, hogy egy régebbi sérelem miatt most újra feszültté válik otthon a hangulat. Ha nyíltan kimondja a véleményét, érzéseit, sokkal hamarabb célt ér a párjánál, mint ha csak célozgat dolgokra, vagy sértődötten duzzog, mert valami nem az elképzelése szerint alakul.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha a párkapcsolata nehéz eset, akkor valószínűleg azért tart ki mellette, mert épp egy ilyen különleges emberre van szüksége, mert érdekesnek és izgalmasnak találja a vele töltött napokat. No és persze nem utolsó sorban azért is, mert szereti őt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Muszáj lenne önmérsékletet tanúsítania. Lehet, hogy sok mindenben igaza van, de nem mindegy, hogy mindezt hogyan dörgöli a mások orra alá. Ne legyen túl kritikus a megfogalmazásban!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kissé feszült helyzeteket jelez a horoszkóp. Ilyenkor nyugodtan kell szemlélődni, s a háborúság helyett harmonikus megoldásokat kell keresni szerelmi téren. Különben csak elmélyülne a vita.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne habozzon tanácsot kérni attól, akit magánál járatosabbnak tud egy témában, még akkor sem, ha az az ellensége. Bízzon az illető hiúságában, örülni fog, hogy hozzá fordult, és eszébe sem jut majd félrevezetni önt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A családi élet harmóniáját egy kellemetlen esemény zavarhatja meg, de mindennek elejét veheti az őszinte kitárulkozással. Sajnos, ön nehezen viseli el, ha egy családtagja irányítani akarja, most mégis úgy tűnik, az illetőnek van igaza.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Családjában rend van, és döntéseit már szinte a sors is segíti. Szerelmével, társával szép, meghitt estét tölthet el megint. Ha egyedülálló, akkor most egy közösségi oldalon érdekes flörtbe kezdhet. Ki tudja, mi lehet még ebből az ismerkedésből!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A múlton való rágódás csak egy bizonyos ideig hasznos, csak addig, amíg van még tanulság, amit le lehet vonni. Utána már csak önmagát fosztja meg az új lehetőségektől. Erre emlékeztesse magát, mielőtt feleslegesen idegeskedne.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nyugodt napra számíthat, még úgy is, hogy rengeteg az intézni valója. Ez a nyugalom ugyanis a lelkéből árad, és jó hatással van mindenkire a környezetében. Jó lehet ma a társaságában lenni!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Főnöke a szokásosnál keményebben bánhat ma önnel. Érzékeny lélek lévén ezt egyenesen támadásnak vélheti, amiben van is némi igazság. De lehet, hogy csak azért a szigorúság, mert tudja, hogy több van önben, mint amit kihasznál!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás