Hamarosan itt az új esztendő, a Nyilas ma is csak a jövőbe tekintsen!





Ne rágódjon feleslegesen a múlton. A Nyilas a jövőbe vetett hit jele, így ön is tudja, hogy amikor egy ajtó bezárul, mindig kinyílik egy újabb. Keresse meg az új lehetőségeket!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.19.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Végre egy nyugodt nap, mert az eheti zsongás még egy Kos-szülöttnek is sok volt. Ma pihenhet, sétálhat, készülődhet az ünnepekre, egy baráti beszélgetés során pedig új megvilágításba kerül sok minden...

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A párja hatására, rámenős biztatására kezd valami újba. Mielőtt ezért neheztelni kezdene, gondoljon arra, hogy ez a változás voltaképpen a saját lelkéből ered. A kedvesével vívott kemény csatákat használják fel kapcsolatuk megtisztítására, megújítására.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egyszerre szeretne mindenütt helytállni, de ez eddig még kevés embernek sikerült. A kifulladásig végzett munka, házi munka könnyen gyomorpanaszokat okozhat a jegy szülötténél. Rendezze át az életét! Keresse meg azokat a tevékenységeket, amikben valóban örömét leli.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Párja most nagyon tehetetlen az ön érzelmi hullámzásaival, most sok minden attól függ, mennyire érti meg önt. Ha jól rá tudnak hangolódni egymásra, és még nem vesztették el a nyitottságukat, akkor otthonukba ismét beköszönthet a béke és a harmónia.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A párkapcsolatban most a biztonság helyett a kiszámíthatatlanságé és a szenvedélyességé lesz a főszerep. Ezek most sokkal fontosabbak az ön számára, mint az állandóság. Érheti meglepetés ezen a téren is: valakiről kiderülhet, hogy hiánya jobban sebez, mint azt korábban gondolta volna.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A szingli Szűznek most komoly(nak tűnő) flörtben lehet része. Ha nem akar kapcsolatot, akkor ezt az elején tisztázza, mert a Plútó még a könnyűnek ígérkező kapcsolatokban is garantálja a mélységet.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A stabilitást, a nyugalmat sajnos nem adják ingyen. Nagyon is sok energiát, erőt kívánhat ennek az állandóságnak a megteremtése, ami sokszor elkedvetleníti. Ám, ha nem akarja inkább a magányosságot választani, akkor érdemes kicsit többet törődnie a háza tájával, a párjával.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha szingli, most megismerkedhet valakivel. Figyeljen oda, és ne hagyja, hogy a sors gátlásaival zsákutcába terelje, most van lehetősége kibontakozásra. Advent harmadik hétvégéje így igazi boldogságot hozhat!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne rágódjon feleslegesen a múlton. A Nyilas a jövőbe vetett hit jele, így ön is tudja, hogy amikor egy ajtó bezárul, mindig kinyílik egy újabb. Keresse meg az új lehetőségeket!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Van a környezetében néhány gáncsoskodó. Ellenfeleit most hűvös nyugalmával lepheti meg a leginkább. Minél többet küzdene, annál inkább csak belegabalyodna a kusza szálakba. Talán arra is rájön, hogy nem feltétlenül az ellensége az, aki ellentmond önnek.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Rengeteg felesleges erőlködéstől kíméli meg magát, ha megpróbál rangsorolni, és némely feladatok elvégzését nem átallja egyszerűen az időre bízni. Párkapcsolati problémáit fogja fel úgy, mint amiből inkább tanulnia kell, semmint idegeskedni miatta.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Talán soha ennyire még nem alapozhatott a barátaira, mint most. Ha régóta hanyagolta őket, akkor a legjobb időszak, hogy felújítsa velük a kapcsolatot. Még akkor is, ha esetleg haraggal váltak el. A sors új, különleges barátokkal is megáldhatja, akik támogatói lehetnek.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás