Új élményekre vágyik a Kos teste és a lelke is!





Mindent meg fog tenni a Kos a közeljövőben, hogy új élményekben legyen része! Az Ikrek jobb, ha komolyan veszi a körülötte zajló eseményeket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.14.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Az elkövetkezendő időszak nálad a távoli országok iránti rajongásról fog szólni. Elvágyódsz, kalandozni szeretnél és ezért mindent megpróbálsz megtenni. A lelked és a tested is új élményekre, tapasztalásokra vágyik.

Bika

IV. 21.–V. 20.

A héten hajlamos leszel a pánikolásra, pedig ez nem igazán jellemző rád. Előfordulhat, hogy a kapkodásod miatt olyan vásárlásokat bonyolítasz majd le, amelyeket szinte azonnal megbánsz majd. A kedvesedtől is inkább óvatosan tudakold meg, hogy mire vágyik.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Egy ismeretlen embertől olyan tanácsot kapsz a napokban, amelynek az értelmét azonnal nem is fogod majd fel, de utólag minden világossá válik. Vedd komolyan a körülötted zajló eseményeket, most felejtsd el a félvállról való hozzáállásodat az élethez!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Szinte elárasztanak a saját ötleteid, amelyeket vadabbnál vadabbnak tartasz, és alig tudsz velük lépést tartani, de használd ki ezt a termékeny időszakot. Jegyzetelj, később még hasznát veszed! Szerelmed meg fog lepődni, milyen ragyogó ember van mellette!

Fotó: GettyImages

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Csodásan működik az elméd! Szinte megdöbbentő, ahogyan magadba szívod az új információkat. Remek időszak lesz ez arra, hogy nehéz kérdésekre válaszolj, vagy ha kell, akár tanácsot is adj annak, aki kéri. A kedvesed most a segítségedre szorul. Állj mellette!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ha teheted, ne szorítsd a háttérbe magadat, a vágyaidat! Nyugodtan mondd ki, fejezd ki, amit érzel, és amit véghez szeretnél vinni! Ha a megfelelő embernek vagy embereknek mondod el a terveidet, talán még a megvalósításban is segítenek!

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Mostanában a számodra legkedvesebb emberek járnak nagyon sokat a fejedben, és ez nem véletlen! Lépj hát kapcsolatba a családoddal és a barátaiddal. Mondd el nekik, mennyire fontos részei az életednek! A válasz amit kapsz, csodálatos lesz!

Fotó: GettyImages

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Valakinek nagy szüksége van a segítségedre a körülötted lévő emberek közül. Lehet, hogy nem lesz könnyű a feladat, viszont remek alkalom ez arra, hogy gyakorold az önzetlen segítségnyújtást és az önuralmat. A kedvesed alig várja, hogy komolyan vedd a kérését!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Minden helyzetben hallgass a szívedre a héten, még akkor is, ha ez néha nem tűnik majd túl ésszerűnek! A lényeg, hogy maradj magabiztos akkor is, amikor nehéz feladatnak tűnik! A hétvégén végre romantikázhatsz és nagy baráti találkozókat bonyolíthatsz le.

Bak

XII. 22.–I. 20.

A családi életed zavarja a karriered építgetését vagy fordítva? Így vagy úgy, mindenképpen meg kell találnod végre az egyensúlyt. Szeretnél a napokban egyedül lenni egy kicsit, de a szerelmed erőlteti a találkozót. Mondd le, így mindenki jobban jár most.

Fotó: GettyImages

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Nagyszerű ötleteid vannak, amelyek még több feladattal járnak, de érdekes módon ez számodra most nem stresszt, inkább könnyebbséget jelentenek. A kedvesed felé maximális odaadással vagy, és ezt érzi is. Mindketten úgy látjátok, hogy az erőfeszítéseitek nem hiábavalóak.

Halak

II. 20.–III. 20.

Elragad valami teljesen új, extravagáns dolog, de olyannyira, hogy nehéz lesz mostanában a napi feladataidra koncentrálnod. Sebaj! Hadd várjon a világ! Ennyi belefér. A magánéletedben hirtelen lelkesedés uralkodik el rajtad, ám nem árt az óvatosság! Csak okosan!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás