Szerelmet jósolnak a csillagok! A döntés a Mérleg kezében van





Az égiek nagyon kegyesek hozzád, ezért a vágyaid most gyorsan teljesülni is fognak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.02.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Olyan lendülettel veti bele magát valamibe, aminek lehetetlen ellenállni. Legyen szó magánéleti vagy munkahelyi kérdésről, most bárkit lehengerel azzal a tűzzel, ami önből árad. A szerelemben is komoly hódítást tudhat a magáénak.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha volt valami, ami mostanában nyugtalanította, ideje félretenni az aggodalmait. Most megérti, hogy muszáj pozitív várakozásokkal tekinteni a jövőbe, mert ezzel vonzhatja be a kedvező fejleményeket. Ennek egy bizonyítékát adja ma a sors önnek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Meglepő fordulatra számíthat egy üggyel kapcsolatban, amivel komoly elakadást tapasztalt az elmúlt időkben. Most jó, vagy rossz irányba, de legalább eldől a dolog. Itt az ideje, hogy más irányba terelje az energiáit!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és az Uránusz szemben áll, ez vitákat, a feszültségek kirobbanását eredményezheti a szoros kapcsolataiban. Óvatosan bánjon a szavak fegyverével, különben mély sebet ejthet a másikon, amit nehéz lesz begyógyítani.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szereti a változatosságot és a nagyszabású terveket, úgy gondolja, a kis lépések méltatlanok önhöz. Most mégis jó volna, ha kis önmérsékletet tanúsítana, és nem rohanna le senkit a lenyűgöző terveivel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kisebb sikereket éppúgy hoz ez a nap, mint újabb aggódni valókat. Fontos, hogy folyamatosan egyeztessen a többiekkel, mert keresztbeszervezések lehetségesek, amik pedig teljesen felülírhatják a terveit. Ha így történne, akkor is fékezze haragját!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha szerelmi kalandokra vágyik, a sors teljesíti ezt a kívánságát is. Egy titkos munkahelyi kapcsolat új izgalmakat hozhat az életébe. Az már persze az ön döntésén múlik, vállalja-e az ezzel járó kockázatokat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az adventi készülődést élvezi, a munkahelyi hajtást már kevésbé. Pedig most rengeteg munka szakad a nyakába, és hirtelen nem is tudja, melyikhez fogjon előbb. Váratlan segítséget kaphat, ami megacélozza akaraterejét is!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha kapcsolatban él, társa próbálja korlátozni az ön nagyravágyó, lelkes természetét, nem letörni akarja, csak szeretné a hétköznapi teendők felé terelni. Hallgasson a jó szóra, muszáj most végiggondolni a részleteket is.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagyon sokat vállal magára és ez most visszaüthet. Óriási erőfeszítésébe kerül, hogy betartsa ígéretét mind a munkájában, mind a magánéletében. Érthető, hogy mostanában ideges és türelmetlen mindenkivel. A megoldást az jelentheti, ha valamit elenged...

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold–Uránusz szembenállása érzelmi, kapcsolati feszültségeket okozhat. Arra kell figyelnie, hogy ne a párján vezesse le a feszültséget, ami a külvilágból árad ön felé. Inkább vegye észre, hogy mennyi szeretettel és a törődés mennyi jelével veszi önt körbe.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ahhoz, hogy a mai napot rendben átvészelje, muszáj együttműködnie másokkal. Csak akkor győzhet, ha segítőket keres. Beszéljen őszintén valakivel, akiben megbízik. Az intuíciójára is érdemes figyelnie.





Ezeket olvastad már?
Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás