Az Ikrek bizakodóbb, optimistább, mint néhány napja





Az Ikreknek jobb, a Kosoknak szeszélyes időszakuk lesz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.10.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szeszélyes időszak ez, amikor a jó ötleteivel mozgásba lendíti az eseményeket, majd kisebb-nagyobb szünet következik, és csak ezután valósulnak meg az elképzelései. Ennek megfelelően felkészülhet a munkájában vagy a munkahelyén néhány váratlan fordulatra...

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A szerelem mindig kárpótolja a nehézségekért. Ma is megtalálja a módját, hogyan csempésszen egy kis romantikát a párkapcsolatába, erre még rá is erősíti a Vénusz és a Plútó együttállása. Még az ezeréves együttlétbe is új színt tud varázsolni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bizakodóbb, optimistább, mint néhány napja. Pedig semmi nem történt azóta. A Vénusz hatására végre ki meri mondani a vágyait úgy, ahogyan eddig sosem merte. Intenzív élményekben lehet része az érzelmek terén!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A szerelem, szeretet iránti vágya felerősödik. De nem csak kapni szeretne, igazán adakozó hangulatban van, és figyelmének, törődésének ezernyi jelével veszi körbe azokat, akiket szeret. Ne mondjon nemet egy meghívásra!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Borongós hangulatát egy kedves gesztus, vagy egy vidám félmondat teljesen áthangolja. Ahogy haladnak előre a napok, amúgy is egyre ünnepibb hangulatban van. Része lehet egy beszélgetésben, ami egészen új megvilágításba helyezi a dolgokat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Bizonyos szempontból fellélegezhet, párkapcsolatában szeretet és harmónia uralkodik. Munkahelyén megpróbál maximálisan teljesíteni, de a feladatok csak tornyosulnak… Ma még nagyot haladhat előre!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem elégszik meg átlagos dolgokkal sem a munkában, sem a magánéletben. Intuíciója révén szinte belelát a másik lelkébe. Ha szingli, a sors egy csodálatos szerelmi kapcsolattal ajándékozhatja meg, ami tartós boldogságot hozhat az életébe.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Csak a jóra fókuszáljon! Mostanság több olyan nehézsége akad, ami egyszerűen kívül esik a cselekvési körén. Fontos, hogy ezeket valahogy érzelmileg ki tudja zárni az életéből, és megőrizze magának a csodás pillanatokat, amikben ma is része lesz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bolondos, viccelődős kedvében találja önt a mai nap. A munkatársait is ön szórakoztatja, ezért aztán nagyon is élvezik a közelségét. A pezsgés a szellemieknek is jót tesz: új ötletekkel, megoldásokkal rukkolhat elő, amivel másokat is megihlet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma különös gondot fordít a szép és kényelmes otthon megteremtésére. A karácsonyt szeretné szűk családi körben ünnepelni. Ha jelenleg magányos, akkor sem akar mindenáron hódítani. Inkább a csendes, békés elmélyülést igényli. Ne aggódjon, jön majd valaki, aki társ ebben!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Jól teszi, ha a mai napon inkább kerüli a problémás helyzeteket. A csillagai azt mutatják, hogy egyelőre még nem készült fel a harcra, ez még csak az erőgyűjtés ideje. Mérlegeljen, ahogy szokott, és készüljön fel a küzdelemre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagyon vágyódik rá, hogy otthonát meghitt és romantikus kis fészekké varázsolja. Jó ízlését és szépérzékét tükrözi is a környezete. Ma még a szokottnál is fontosabb az ön számára a harmónia, és képes mindent megtenni az otthon békéjéért.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás