Szerelmes üzenet zaklatja fel a Rákot!

Igazán érzelmes napnap néznek elébe ennek a csillagjegynek a szülöttei.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.26.
szív

2021. szeptember 26.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Talán úgy érzi, hogy valaki szánt szándékkal tett keresztbe önnek, de ez egyáltalán nem biztos, hogy így is van. Mielőtt a szándékosságot készpénznek venné, beszéljen az illetővel. Meg fog lepődni a reakcióján!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagyon kimerült a héten, ezért jól teszi, ha nem siet a felkeléssel. Tartsanak ma pizsamás napot a családban, néha az a legjobb kikapcsolódás. Ne tervezzen, tegyen ma mindent spontán módon! Abba is bele lehet jönni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nagy tervei voltak erre a hétvégére, de lehet, hogy le kell mondania róla. Pihenni, kirándulni vagy olvasgatni szeretett volna, ehelyett váratlan vendégek zaklatják fel a nyugalmát. Kár megijednie, a végén jól fogja érezni magát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold ma különösen érzelmessé teszi önt. Minden oka megvan az érzelgősségre: egy szerelmes üzenet felkavarja a szívét. Persze lehet, hogy a fele csak képzelet. De a szerelem mindig ilyen: nagy illúzió.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

El kellene kicsit engednie magát végre. Folyton a feladatokat hajtja, és azok egyre menekülnek, az ideje meg mintha egyre szűkösebb lenne. Ha az időt megtanulná kitágítani meditációval, szerelemmel, művészettel, akkor csodás módon több maradna.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha a következő hétre gondol, bizony már előre szörnyülködik, hogy mi minden vár önre. Készítsen időbeosztás már előre, attól is megnyugszik. A mai napon egyebet ne tegyen, csak pihenjen, készüljön rá.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne engedje, hogy mások a fejére nőjenek, és állandóan utasításokat adjanak önnek. Eléggé önálló már, és tudja, mit akar: kövesse bátran a céljait. Ez persze nem azt jelenti, hogy útmutatást nem fogadhat el.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kicsit indulatossá vált az utóbbi időben. Talán túlterheltség, vagy idegi kimerültség lehet a háttérben. Valamilyen be nem vallott gond is gyötörheti a lelkét. Merüljön el magában, mi is lehet a gondok forrása.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai nap izgalmas szerelmi konspirációkra adhat önnek alkalmat. A szerelemben valami régi most újra felbukkanhat: akár személy, akár helyszín vagy más egyéb formájában. A kalandban a régi és az új izgalmasan keveredik.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha idegeskedik, aggódik, attól nem fog megjavulni semmi bizonyos kapcsolataiban. Ha azonban képes elengedni a rég letűnt bánatokat, és megtanul újra úgy bízni, mint egy kisgyerek, akkor még minden jóra fordulhat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Mostanában nagyon begubózott, pedig az ön szíve a nagyvilághoz húzna. Talán az ősz is teszi, de az is, hogy valahogy rutinszerűvé vált az élete. A hétvége jó alkalom arra, hogy ellentmondjon ennek. Vagy még inkább tegyen.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Különös ajánlatot kaphat, de még képtelen meghozni a döntést, hogy igent mondjon-e rá. Nem is szabad kapkodnia! Különösen, ha a családját is érintő dolgokról van szó. Mindenképpen beszélje meg a társával is, mielőtt választ ad!

Top hírekHírlevél-feliratkozás