RETRO RÁDIÓ

Szerencsés napja lesz a Vízöntőknek

Ma váratlanul a Vízöntő ölébe hullhat a szerencse. A dicsőségben se feledkezzen meg azokról, akik nélkül nem sikerült volna célt érni, mert a segítők hamar elpártolhatnak, ha a babérokat egyedül aratja le.Megosztás
Szerző:
2021.05.21. 05:40
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai nap kulcsszavai az energia és az impulzivitás! Nagy dolgokra lehet képes, de temperamentumát kordában kell tartani, kemény fizikai munka vagy egyéb tevékenység javasolt a fölös energiák levezetésére.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napon meglévő kapcsolata harmonikusan alakulhat, erősödő békeszeretet és derű jellemzi, valahogy sikerül elengedni azokat az elvárásait, amelyek már idejétmúltak, és csak bonyolítják a helyzetet. Figyeljen befelé, a belső sugallatokra!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Lássa olyannak a dolgokat, mint amilyenek, törekedjen minden téren a tárgyilagosságra - így képes lesz világos döntéseket hozni. Régóta töri a fejét azon, hogyan tudna változtatni az életén. Most erre is megoldást találhat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nehéz beszélgetésekre, vitákra kerülhet sor a mai napon, de ez csak megtisztulást hoz mindkettejüknek. Ha a meghunyászkodás, az elsimítás taktikáját választja, azzal csak elodázza a bajt. Mondja ki, ami bántja!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A környezete megszokta már, hogy ön mindig nagyon határozott, és ezt most is elvárnák öntől. Pedig ezúttal bizonytalannak mutatkozik. Ne aggódjon, lehet, hogy ma valóban másnak kell meghoznia a döntést. Engedje át az irányítást!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha elégedetlen a helyzetével, akkor most már odáig jutott, hogy mindenféle nagyszabású terveket szövöget a jövőre nézvést. Beszélje át ezeket valakivel, egy közeli baráttal vagy a párjával. Mondja el neki az aggályait és a reményeit is!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nagyon izgalmas nap vár önre. Persze önön is múlik, elfogadja-e az élet kínálta lehetőségeket! Lehetnek ezek romantikus esélyek is, talán egy ismeretlen flörtöl önnel, vagy egy régi szerelme jelentkezik be újból.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Új, és nagyszerű tervei vannak, amikre alapozva valóban megváltoztathatja a jövőjét. A megvalósításukhoz azonban szüksége lehet egy alapos önvizsgálatra. Vajon kellő szilárdsággal, kitartással rendelkezik-e?

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Hasznára válhat egynémely tanács abból, amivel a mai napon látják el. Még ha eleinte el is hessegetné magától az ötleteket, netán méltóságán alulinak tartaná, hogy betartsa, akkor se vesse el véglegesen.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bár ereje teljében érzi magát, ne akarjon minden gondján egyszerre úrrá lenni. Ossza be a feladatokat, és főleg: hagyjon belőlük másnak is! A túlzott áldozatvállalás most nem jó, csak azt éri el vele, hogy szétforgácsolja az energiáit.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma váratlanul az ölébe hullhat a szerencse. A dicsőségben se feledkezzen meg azokról, akik nélkül nem sikerült volna célt érni, mert a segítői hamar elpártolnak öntől, ha a babérokat egyedül aratja le.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Új lehetőségekről ábrándozik, de ezek csak akkor válnak valósággá, ha tesz is értük valamit. Persze az ide-oda kapkodás már nem jó stratégia. Legyen végre egy célkitűzése, és ahhoz tartsa magát! Akkor az eredmény sem fog elmaradni.

Ezeket olvastad már?
Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás