Isteni! Mutatjuk milyen ehető karácsonyfa díszek vannak!

Mindenki emlékszik a gyerekkorára, amikor leszedett a karácsonyfáról mindent, ami ehető. Most utánajártunk milyen édesség kerülhet még a fára.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.23.
Ünnep karácsonyfadísz

Talán a legkézenfekvőbb a szaloncukor, ráadásul rengeteg fajta van már belőle. A legkülönlegeseb az idei év slágere az erős pistás szaloncukor. Ha igazán rafkósak szeretnénk lenni, könnyen átcsomagolhatjuk másik szaloncukor köntösbe, hogy az ne árulja el a csípős ízt. Ezután figyeljük meg a kedves rokont, aki éppen azt hiszi, hogy zselés vagy marcipános szaloncukorba harap.

Szárított narancskarika

Ha nem annyira mozgunk otthonosan a konyhában a legegyszerűbben elkészíthető karácsonyfadísz minden bizonnyal a szárított narancskarika. Előnye még, hogy nagyon jó illata is van, és jól harmonizál a karácsonyfa zöld színével. Készíthetünk belőle akár narancskarika füzért is. Radiátoron, de sütőben is száríthatjuk, az elkészítéséről bővebben itt olvashatsz.

Mézeskalács

Ha szeretünk sütni, süthetünk akár mézeskalácsot is, ebben aztán igazán kiélhetjük a kreatív oldalunkat, hiszen bármit elkészíthetünk. A legelterjedtebb a mézeskalácsszív, amire kedves üzeneteket írhatunk. Ha nem annyira jó a kézügyességünk nagyon szép kézműves darabokat szerezhetünk be.

 

Mézeskalács2.jpg

Készítette: Marci1994, CC BY-SA 3.0, Hivatkozás

Habkarika

A habkarika is nagyon jó karácsonyfadísz, ráadásul a legkülönfélébb színekben kaphatóak. Mivel súlya sem nagy, nem fogja lehúzni az ágakat, egy cérnával nagyon egyszerűen felhelyezhetjük, és ebből is készíthetünk füzért. Ide kattintva pedig megtaláljuk a teljes elkészítési módot.

Pattogatott kukorica

A pattogatott kukorica nem csak a karácsonyi mozisához jön jól, de ebből is készíthetünk karácsonyfadíszt, ételszínezőkkel meg is színezhetjük őket és felfűzhetjük cérnára.

Popcorn02.jpg

Készítette: fir0002

flagstaffotos [at] gmail.com

Canon 20D + Tamron 28-75mm f/2.8

- A feltöltő saját munkája, GFDL 1.2, Hivatkozás

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás