Másvilág: drámai fotó az áldozatról





Április 27-éig tekinthetik meg az érdeklődők a Budapest FotóFesztivál 2022 keretén belül a Vízivárosi Galériában megnyílt Eifert János mesterkurzus kiállítást, ahol a szabadon választott témák mellett a tánc, a mozgás, a ritmus ábrázolása kiemelt szerepet kapott a fotókon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.08.
kiállítás

Mintha egy élményekkel, érzésekkel teli óriásgömb közepébe kerülne a nézelődő, amikor belép a Vízivárosi Galériába. Már az első pillanatban érezhető, hatalmas utazásra viszi a fotók szerelmeseit a Mester és Tanítványai című kiállítás. Eifert János és tanítványainak képei magával ragadják a közönséget.

Kovács Judit JuJu és Eifert János a Mester és Tanítványai kiállításán Fotó: Metropol/MK

A fotóművészet nemcsak a pillanat művészete, hanem a gondolkodásé is” – jelentette ki a Balogh Rudolf-díjas fotóművész.

A tárlaton látható Kovács Judit JuJu, a Metropol munkatársának két képe is, amelyek a Nárcisz című sorozatból kerültek fel a falra.

Jászberényi Gábor – Hatásod Fotó: Kovács Judit JuJu

Számomra mindig különös varázsa van annak, ha Jánossal együtt dolgozhatok, így született meg a Hatásod és a Másvilág című fotóm is. A képeimen a nárcisztikus emberek által okozott lelki sérülések kegyetlen lenyomatait mutatom be. A fotókon egytől egyig fiatal, tehetséges színészek jelenítik meg maró őszinteséggel, hogy milyen is egy nárcisztikus ember árnyékában élni” – árulta el kolleganőnk. „A Hatásod című kép azt ábrázolja, hogy nem tudod, mi történik, képzelődsz, marcangolod önmagad, mintha nem a valóságban léteznél, ez egyfajta lebegés” – árulta el alkotásáról Kovács Judit JuJu.

Rumán Cintia – Másvilág Fotó: Kovács Judit JuJu

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás