Tetőbontó rém garázdálkodik Jászkiséren, az anti-Denevérembert egy biztonsági kamera is felvette – Videó

Több esetben is a padláson keresztül jutott az ingatlanba egy trükkös betörő. Az udvaron található létrát használta a tetőbontó rém, hogy feljusson a ház legsebezhetőbb pontjára, de pechére a tettét kamerafelvétel rögzítette.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.17. 18:40
Módosítva: 2024.10.17. 18:55
betörő Jászkisér bontás

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette az információnkat, mely szerint Jászkiséren többször is előfordult, hogy a tetőn keresztül törtek be az ingatlanokba. A legutóbbi eset október 13-án történt, amit egy kamera is rögzített, és amin jól látható, hogy a Bem utcába behatol az elkövető egy ingatlanba. Világosan látszik, hogy a tetőbontó rém a padláson keresztül jutott be a házba.

tetőbontó rém jászkiséren
A tető megbontásával jutott be több ingatlanba Jászkiséren a tetőbontó rém – Olvasói fotó

A kamera elől nem tudott elbújni a tetőbontó rém 

Októberben összesen kettőben tető-, míg egy esetben ablakbontással jutott be a sértettek lakóházába a gyanúsított. Ezeket a bűnügyeket egyesítve vizsgál jelenleg a hatóság. A kamerafelvételek alapján jól látható, hogy a betörő az udvaron található létrát használta fel az ingatlanba való bejutáshoz. 

Az elkövetők, ha van rá lehetőségük, előszeretettel választják az ingatlanba való bejutás ezen módját, ugyanis általában a házak legsebezhetőbb pontja a tető, ahol a cserepek egyszerű áthelyezésével és a tetőlécek megbontásával viszonylag hangtalanul és gyorsan be lehet jutni a padlásra, ahonnan sok esetben már szabad az út a zsákmány felé.  Nem egyedi eset volt a jászkiséri, ugyanis az ország több pontján előfordult, hogy hasonló módszert használtak az elmúlt időszakban. Ezért érdemes fokozottan ügyelni a ház biztonságára.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás