Eljött a fájdalmas szakítások hónapja - ha ez a csillagjegyed, nagyon vigyázz a kapcsolatodra!

Mióta világ a világ, azóta minden nőben ott szunnyad az a csáberő, aminek a férfi nem tud ellenállni. Mivel a Vénusz Va Skorpióban jár, ezért az asztrológia szerint mindenki számíthat némi érzelmi fellángolásra, ráadásul néhány nap múlva, október 15-én mindez felerősödhet. Mutatjuk, hogy kire, hogyan hat a Vénusz a Skorpióban!



Megosztás
Szerző: GUY
Létrehozva: 2024.10.12. 16:30
asztrológia Vénusz horoszkóp

A Vénusz a Skorpióban az egyik leginkább szenvedélyes periódust hozza el a nők életében – aminek persze a férfiak esnek áldozatául. Az astronet.hu szerint ez a szenvedély nem éppen a legoptimálisabb formában csapódhat majd le október 15-én, amikor is a Skorpió Vénusz, azaz a nő, szembe kerül az Uránusszal, ami a váratlan események hírnöke. Ez féltékenységi jelenet, de akár hirtelen szakítás veszélyét hordozza magában. Persze ezek az energiák minden csillagjegyre másként hatnak, lássuk, pontosan hogyan!

Vénusz Skorpióban asztrológia
A Vénusz a Skorpióban van, ami alaposan felkavarja majd az állóvizet a hölgyek életében, a következő napokban. Fotó: Pavel Danilyuk / Pexels

Skorpió

Október 15-én eléggé utálatos lehetsz. Míg eddig főleg a vágyaid domináltak, 15-én egy viszályra, illetve annak elkerülésére kell majd figyelned, de a közvetlen környezetben élő férfiaknak sem árt óvatosnak lenniük.
 

Nyilas

Egy korábbi kísértés miatt kell majd számot adnod, és ha nem tudtál ellenállni, annak bizony meg kell fizetned az árát. Nem árt tudni, hogy senki nem kényszerített semmire, és időd is van minden döntést végiggondolni, pláne, hogy október 17-én a Nyilasba lép a Vénusz, addigra pedig letisztul majd a kép számodra.

 

Bak

Figyelj oda kicsit jobban a barátaidra! Pláne akkor, ha azt tapasztalod, hogy egyikük összekeverné a barátságot a szerelemmel. Igyekezz következetes maradni a döntéshozatal során. Maradj éber, így minden helyzetet a szokott rátermettséggel oldhatsz meg!

 

Vízöntő

Nem árt észnél lenned: a munkád, az egészséged vagy a családi béke a tét, miután valaki váratlanul belerondít a mindennapjaidba, ami miatt egy világ omlik össze benned. Azonban ha tudsz erről a veszélyről, akkor tenni is tudsz ellene…
 

Halak

Szerencsés időszak után érkezik konfliktus az  életedbe, ráadásul olyan régi ügy kapcsán, amitől lefagyhatsz. Próbálj meg segítőkész maradni és a felmerülő probléma megoldását szem előtt tartani, akkor nem lesz gond.

 

Kos

Érdemes most nagyon odafigyelni és kézben tartani a kiadásokat, mert könnyen elcsúszhat valami. Ezzel párhuzamosan valaki elvesztését is fel kell dolgoznod, ami nehéz lesz, mert akikhez ragaszkodsz, azokat a személyeket különösen nehezen engeded el...

 

Bika

Nagy bajban vagy, mert nehéz magad függetleníteni másoktól, szokatlanul sokat adsz a többiek véleményére, sőt meglehetősen befolyásolható vagy. Október 15-e környékén kiakadhatsz, miután ráébredsz majd, hogy egyesek visszaéltek a bizalmaddal. Semmiképp sem szabad bosszút állnod!

 

Ikrek

Készülsz valami nagy dobásra, de ezt tartsd titokban! Azt mutatják a bolygók, hogy nő benned a feszültség, aminek a levezetéséhez a sport a legjobb választás.

 

Rák

Mostanában eléggé megosztó személyiség vagy, de szerencsére vannak, akik ismernek, és drukkolnak neked. Biztos, hogy köztük van a párod, vagy a leendő párod. Kérdés, hogy a nagy küzdés közben észre veszed-e a támogatást.
 

Oroszlán

Úgy érzed enyhe kifejezés, hogy nem vagy a helyzet magaslatán. Olykor amiatt aggódsz, hogy kicsúszott az irányítás a kezed közül. Ez igaz lehet, de a sopánkodással a saját helyzetedet nehezíted meg. A szép emlékek erőforrásként szolgálnak nehéz időkben. Idézd fel őket, mert ez most életmentő lehet a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt!
 

Szűz

Szeretnéd levetkőzni a gátlásaidat? Erre most lehetőség nyílik, de fontos tudnod, hogy nem kell megváltoznod. Elég változtatnod néhány dolgon, ami által fejlődhetsz is. Egyre több ismeretséget kötsz, és ki tudja, kit sodor így az utadba az élet...

 

Mérleg

A Vénusz a Skorpióban olyasmit hoz ki belőled, amit korábban nem gondoltál volna magadról. Tombolnak a hormonjaid, sőt egyenesen hullámvasútra tesznek téged. Kérdés, hogy a környezetedben ki az, aki ezt képes elviselni... Ha akad ilyen ember, akkor őt becsüld meg!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás