Lila foltok jelentek meg a kisfiú bőrén: a szülők azonnal lemondták ez esküvőjüket

Megkezdődött a harc a kisfiú életéért.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.02. 09:30
esküvő leukémia kisfiú

Mindenki boldog életre vágyik. Ez természetesen mindenkinek mást jelent: vannak, akik saját lakást és boldog párkapcsolatot szeretnének, mások a karrierjükben lelik az örömüket, megint másoknak az a boldogság, ha a lehető legtöbbet fedezhetik fel a világból és sokat utazhatnak. A legtöbb ember azonban arra vágyik, hogy boldog családban élhessen: egy kényelmes kertesházban szeretnének gyerekeket nevelni, boldog, kiegyensúlyozott házasságban élni. Amikor gyermekünk lesz, csak annyit kérünk az égtől, hogy legyen egészséges. Sajnos azonban olykor megesik, hogy a legkisebbeknek kell a legnagyobb harcot vívniuk, ebbe pedig megszakad a szülők szíve. 

Esküvő helyett kemoterápiára mentek a szülők 

A kis Harry Daniels alig várta, hogy láthassa a szüleit összeházasodni. Tökéletes volt a családi idill: a gyerekek boldogok voltak és rosszcsontok, a szülők nagyon szerették egymást és kényelmes otthonban élhettek. Azt gondolták, már semmi nem hiányozhat a tökéletes élethez, csak annyi, hogy összeházasodjanak. Elkezdték hát szervezni az esküvőjüket, már meghívták a barátokat és a rokonokat is, sajnos azonban hirtelenjében minden rosszra fordult.

Kisfiukon, Harryn ugyanis lila kiütést fedeztek fel. Néhány nappal korábban a kerti műfüvükön fociztak, és azt gondolták, ott zúzódhatott meg ennyire. Nem sokkal később azonban a testének több pontján is előbukkantak a lilás foltok, ezért elvitték orvoshoz, ahol különféle vizsgálatokat folytattak le. Néhány nappal a szülők esküvője előtt közölték velük a szörnyű hírt: a gyerekük leukémiás. Azonnal lemondták az esküvőt, és minden energiájukat abba fektették, hogy a kicsi meggyógyuljon. Harry egy igazi hős volt: minden kezelést és a kemoterápiát is mosolyogva tűrte, csak úgy kicsattant az élni akarástól - írja a Mirror.

Harry vére már nem mutat rákos megbetegedést, ha pedig 2026-ig nem tér vissza a rák, hivatalosan is gyógyultnak fog számítani.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás