Elvesztett magzata után halt a fiatal anyuka, két napig bírta a fájdalmat

A gyászoló család fájdalma felfoghatatlan. Az orvosok súlyos hibát vétettek, amikor nem vették észre, hogy az anyuka nincs túl az életveszélyen.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.10.01. 14:30
anyuka magzat fájdalom

Szívszaggató történet látott napvilágot Angliából. Egy sheffieldi kórházban vesztette életét egy harmincas éveiben járó nő, miután tizenkét hetesen elvetélt, és az orvosok, hogy nincs túl a veszélyen.

orvos, háziorvos, kórház, beteg, ügyelet
Fotó: Pexels

Lorette Divers hasi fájdalmakkal és magas láz miatt elvesztette születendő babáját. Átszállították a nőgyógyászati osztályra, ahol ugyan egy szülésznő szerint szepszisben szenvedett és orvosi vizsgálatra szorult, ám az elmaradt. Eltávolították a magzati anyagot a testéből, de a beavatkozás során leállt a szíve, újra kellett éleszteni. A kétgyermekes anyuka mindössze kilenc órával a felvétel után meghalt.

„Senkinek sem kívánom azt a fájdalmat, amit a családunk továbbra is átél. A lányom nagyon boldog volt. Lorette egy igazán csodálatos anya és lány volt, akinek halála hatalmas űrt hagyott mindannyiunk életében. Mindannyian nagyon boldogok és izgatottak voltunk, amikor elmondta, hogy újra várandós. Szinte még mindig nem tűnik valóságosnak, hogy aminek ilyen boldog időszaknak kellett volna lennie, ilyen tragikusan ért véget. Nem hiszem, hogy valaha is fel fogjuk tudni dolgozni Lorette elvesztését. Nehéz nem dühösnek lenni, hogy elvesztettem a gyönyörű lányomat, Jahred a lelki társát, a gyerekek pedig a csodálatos anyukájukat. Mindig gondoskodni fogunk arról, hogy Lorette gyermekei tudjanak az anyukájukról, arról, hogy mennyire szerette őket, és hogy mennyire büszke volt rájuk. De ez nem ugyanaz, mintha az életük része lett volna” - adózott tisztelettel lánya emléke előtt Maxine.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás