Minden álma volt egy baba, de soha nem lehet a fiatal nőnek: „Nagyon erős menstruációm lett”

Szörnyű diagnózist kapott egy kisbabáról álmodó fiatal nő.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.20. 14:00
menstruáció rák baba

A 36 éves Phillippa Hentsch minden vágya volt, hogy egy kisbabának adjon életét. Birminghami férjével, Mattel bele is vágtak a családalapításba, de aztán egy valóra vált rémálomba csöppentek. 

orvos, háziorvos, kórház, beteg
Fotó: Pexels

„Az utolsó dolog, amire az ember számít, amikor babát szeretne, az a méhrák. A méh létfontosságú a gyermekvállaláshoz, ezért ez egy csapás volt” – kezdte szívszorító történetét Phillippa, akin teljes méheltávolítást végeztek az orvosok, de addigra már a rákja átterjedt a nyirokcsomóira és a hátára.

A nő kemoterápiás sugárkezelésen esett át, és a következő két-három évben immunterápiás kezelést fog kapni. A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy Lynch-szindrómával él, egy ritka genetikai betegséggel, amely számos rákos megbetegedés kockázatát hordozza magában.

„A ciklus közepén elkezdtek kiütéseim lenni, ami korábban soha nem fordult elő. Nagyon erős menstruációm lett, ami számomra nem volt normális. Azt hiszem, most csak arra koncentrálunk, hogy újjáépítsük az életünket, hogy én újra egészséges és fitt legyek” – mesélte tüneteiről Hentsch asszony, aki most arra buzdít mindenkit, hogy ne hagyjanak figyelmen kívül semmilyen szokatlan tünetet a testük változásával kapcsolatban. 

A házaspár egyébként nem vetette el a családbővítés ötletét, amit most már csak örökbefogadás vagy egy béranya révén élhetnek át. Most az a céljuk, hogy pénzt gyűjtsön két jótékonysági szervezetnek, amelyek segítettek Phillipán, és azon dolgoznak, hogy felhívják a figyelmet a problémára. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás