Horror a lakótelepen: anyát és babáját lökte mélybe egy idős férfi

A kicsi babakocsival együtt gurult le a lépcsőn, aminek következtében fejsérülést szenvedett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.05. 14:40
Módosítva: 2024.10.05. 16:24
babakocsi anyuka rendőrség sérülés erőszak

Egy 81 éves férfit vett őrizetbe a rendőrség, miután lelökött a lépcsőn egy anyát és a nyolchónapos gyermekét. Az eset Romániában, Galac egy belvárosi tömbházában történt szerdán. 

A nyugdíjas férfi, aki a lakótársulás elnöke, nézeteltérésbe keveredett 27 éves szomszédjával, egy anyukával, aki épp a babakocsit próbálta levinni a lépcsőn a 8 hónapos kisfiával együtt. A vita eldurvult, olyannyira, hogy a férfi meglökte a nőt, aki a babakocsival együtt leesett a lépcsőn. Az esés következtében a csecsemő megsérült.

Úgy tudni, hogy a gyermek fejsérülést szenvedett és kórházi ápolásra szorult. A hatóságok másnap őrizetbe vették az erőszakos férfit, de korára való tekintettel, pénteken hatósági felügyelet mellett szabadon engedték. Mint most kiderült, a történtek után a tettes meg sem kérdezte az anyukát, hogy jól vannak-e - írja a Maszol.

Én megcsúsztam, így történt. Ő meglepetten látta és bement a lakásba. Semmit sem kérdezett a gyermekről, hogy jól van-e, hogy szükségem van-e segítségre. Abszolút semmit

 – mondta a fiatal nő.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás