Te mit látsz meg először a képen? Ezt árulja el rólad ez az optikai illúzió!

A különleges kép pontos leírást ad arról, milyen is vagy.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.09.30. 18:30
optikai illúzió megoldás személyiségteszt

Az optikai illúziók nem csak az agy működésének fejlesztésére jók, hanem arra is, hogy mélyebben megismerjük magunkat személyiség tesztek révén. Épp ezért örvend hatalmas népszerűségnek Mia Yilin videója a TikTokon, aki egy olyan képet osztott meg, amiből kiderül, hogy vagy nagyon okos és túlgondoló vagy, vagy inkább kedvelhető és laza. Nézd meg az alábbi videót, a benne adott ideig felbukkanó képpel, majd válaszolj a kérdésre: Te mit láttál meg elsőként? Ha megvan a válasz, görgess az elemzésért!

Ha először a virágokat veszed csak észre, akkor nagyon laza és könnyen kedvelhető vagy. Mindig a legjobbat látod meg a másikban. Nehezen mondasz bárkinek is nemet, mert nem akarsz csalódást okozni. Ha megbántanak, akkor is megbocsájtasz, abban a hitben élve, hogy biztos változni fog a másik. Karizmatikus vagy és könnyen kibeszéled magad a nehéz helyzetekből is. 

A pozitív tulajdonságaid ellenére ugyanakkor elég türelmetlen vagy, nem szereted, ha bármire is várnod kell. Éppen ezért stresszessé tesz, ha nem tudod rögtön, hogy mit kellene tenned. A vita hevében hamar felkapod a vizet, ami oda vezet, hogy olyasmit is a másik fejéhez vágsz, amit később megbánsz. 

De milyen személyiség vagy akkor, ha először a női arc tűnt fel? Nos, Mia ezt is elárulta:

Érzelmes és szenvedélyes vagy. Még hónapokkal egy kapcsolat végét követően is képes vagy hiányolni azt, ami kettőtök között volt, legyen az akár barátság vagy szerelem. Nagyon okos vagy, ugyanakkor képes vagy rettenetesen túlgondolni mindent. Ha elhatározol valamit, akkor az véghez is viszed. Kevés közeli barátod van, mivel nehezen tudsz megbízni az emberekben.

(via)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás