A dunai árvíz kilépett az országból, a Vénusz belépett a Skorpió jegyébe

A héten az árvízről szóló cikkeink érdekelték a leginkább az olvasóinkat. Sokan voltak kíváncsiak a szerelemi horoszkóp útmutatónkra is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.29. 17:30
horoszkóp árvíz top5

Belépett a Vénusz a Skorpió jegybe. A szerelem bolygója és a legszenvedélyesebb csillagjegy együttes energiái felpezsdítik a szerelmi életünket, átjárják szerelmi energiával a horoszkóp jegyeit. Most három csillagjegy talál rá a lelki társára

Horoszkóp
Beszédes az aktuális szerelmi horoszkóp (Fotó: Pexels.com – Képünk illusztráció)

Három csillagjegy is megtalálja a lelki társát 

Az Astronet szerint a Szűz, a Rák és a Mérleg megtalálja a lelki társát. Ha Rák vagy, akkor nagyon élvezni fogod ezt az időszakot, és most ha ismerkedsz, akkor átlátsz azokon, akik csak manipulálni próbálnak. Rátalálhatsz a lelki társadra, így figyeld a jeleket és szavazz bizalmat annak, aki felé mély érzéseket táplálsz! Szűzként a szerelmi horoszkóp szerint most jó érzékkel találsz rá a megfelelő társra. Viszont a másik birtoklási vágyával komoly gondjaid lesznek, néha úgy érezheted, fojtogató a másik ragaszkodása. Erre figyelj és ha azt érzed, hogy működik a dolog és nem fojt meg a másik, akkor tudhatod, ő a megfelelő számodra. A Mérlegek valósággal ragyognak most és nincs az a trükk, amit ne dobnának be a sikeres csábítás érdekében. Sikerrel is járnak majd és akivel most kezdődik a kapcsolatuk, az az igazi, nagy szerelem lehet a számukra. 

Árvíz tette vízibusszá a 934-es járatot 

Több, mint 100 ezren látták azt a videót, amit egy budapesti utas rögzített a 934-es járaton. A Nyugati pályaudvar és Békásmegyer között közlekedő busz ugyanis úgy szelte a habokat, mintha csak A Karib-tenger kalózai című filmben lenne. A videón jól látható, ahogy a víz ömlik be a járműbe, az ablakon kinézve pedig a kiáradt Duna hullámait veri vissza a jármű. A videót IDE kattintva nézheted meg. 

A víz a buszba is befolyt (Fotó: Képernyőfotó/ TikTok/lye.music)

Betett az árvíz Budapest egyik legfinomabb lángosozójánakt

Munkanélküli lett Magyarország legismertebb büfése. Pali bácsi Budapesten, a 11. kerületben sütötte 7 éven keresztül egy brit emeletes buszban a lángost. A Dunaparty Megálló név egybeforrt Pali bácsi nevével és az utánozhatatlan lángosával, melyből az évek során több mint 240 ezer darab került ki a keze közül. Eddig egyikre sem volt panasz. Sajnos most mindenkinek egy időre nélkülöznie kell a főváros egyik legfinomabb ropogós lángosát. A Dunán levonuló árvíz a Dunaparty Megállót sem kímélte. A buszokat egyik napról a másikra el kellett szállítani a helyükről, így hosszú évek után először bezárt a hely.

Elmosta az ár a Dunaparty Megállót. Munka nélkül maradt Pali bácsi az ország leghíresebb lángoskészítője.
Pali bácsi átmenetileg bezárni kényszerült (Fotó: Faludi Koppány)

Elvesztette uralmát a motorja felett, halálba száguldott a nő

Mentők, rendőrök és tűzoltók rohantak fejvesztve szombaton, szeptember 21-én délután, a 7361-es útra, a Bérbaltavár és Zalabér közötti szakaszra, miután brutális balesetet szenvedett egy motoros. Információink szerint a negyvenes éveiben járó nő éppen egy S-kanyarban hajtott a motorjával, amikor elveszítette uralmát a gép felett, lesodródott az útról és a szalagkorlátnak csapódott.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Horrorbaleset történt a  7361-es úton Fotó:  unsplash

Nem babonás: 13, literes söröskorsót szolgált fel egyszerre Verena

Cunamiként söpört végig a világhálón az a videó, amin egy csinos fiatal hölgy 13 egyliteres söröskorsót szolgált fel egyszerre tálca és minden egyéb segédeszköz nélkül. A müncheni Oktoberfesten pincérnőként dolgozó Verena Angermeier nemcsak a teljesítményével vált igazi hírességgé, hanem vonzó kinézete miatt is. A videót IDE kattintva megtekintheted. 

Lélegzetelállító teljesítmény Fotó: Facebook

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás