Megszakad a szív: a februárban eltűnt 3 éves kisfiú holttestét találták meg

A gyermek holttestére egy erdőben bóklászó vadász talált rá.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.15.
Módosítva: 2024.09.15.
holttest erdő keresés eltűnés

Fájdalmas hírek érkeztek Wisconsin északi részéből. Az erdő mélyén ugyanis egy vadász egy 3 éves kisfiú földi maradványaira bukkant a hétvégén, miközben felmérte a terepet a szarvasszezon miatt. A rendőrség kiderítette, hogy a holttest a februárban eltűnt 3 éves kisfiú, Elijah Vueh. A gyermek korábban az édesanyja barátjával utazott az erdőbe, azonban februárban elszakadt a csapatától, és eltűnt. A család 7 hónapja reménykedett abban, hogy biztonságban előkerül.

erdő vadon eltűnés
A 3 éves kisfiú földi maradványaira egy vadász bukkant rá az erdőben / Fotó: Illusztráció: pexels.com

A TheMirror számolt be a szomorú tragédiáról, arról írtak, hogy csupán Elijah csontjai kerültek elő, azonban a helyi bűnügyi laboratórium fel volt készülve a legrosszabbra, ezért azonnal DNS-vizsgálatot végeztek, és egyezést találtak, így azonosítani tudták a holttestet

Nem ez az az eredmény, amiben reménykedtünk. A család összetört. A közösségünk szintén gyászol

– erősítette meg a halálhírt Benjamin Meinner rendőrfőnök.

Februárban a gyermek édesanyját, a 31 éves Katrina Baurt gyermekbántalmazás miatt letartóztatták, majd mivel ellenállt a rendőröknek és akadályozta a nyomozás menetét is, ezért végül 3 bűntettben is bűnösnek találták. Egy másik felnőtt személyt, Jesse Vangot is őrizetbe vett a rendőrség gyermekelhanyagolás miatt. 

Ő  a gyanú szerint azért ment a kisfiúval az erdőbe, hogy „férfit csináljon belőle”. A túra egyik pontján azonban elaludt a férfi, a kisfiú pedig kisétált a sátorból, és eltűnt az erdő sötétjében.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás