„Nem akarod abbahagyni?” – Lebukott a béna biciklitolvaj, aki fényes nappal lépett akcióba – Videó

A fél internet röhög rajta, hogyan bukott le egy biciklitolvaj. A férfi Budapesten próbált elkötni egy bringát, méghozzá fényes nappal. Egy maszkkal és szemüveggel álcázta magát, de pechje volt. Egy járókelő lefülelte, és számon kérte.



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.08.27.
Módosítva: 2024.08.27.
tolvaj biciklitolvaj pláza lebukott Budapest

Ha nem a budai férfivel történt volna, talán ő sem hiszi el, amit lát. A férfi épp Kelenföldön sétált a napokban kora reggel, amikor egy biciklitolvajt leplezett le és le is videózta. Azóta nevetnek a közösségi médiában a kelenföldi tolvajon. 

A tolvaj forgalmas helyen, egy pláza mellett próbált elkötni egy biciklit /  Képünk illusztráció: Shutterstock/Lysenko Andrii
A tolvaj forgalmas helyen, egy pláza mellett próbált elkötni egy biciklit 
Képünk illusztráció: Shutterstock/Lysenko Andrii

Csúnyán lebukott

Lehet látni különös dolgokat Budapest utcáin – a Nyugati térnél fürdőző asszonytól, a varjúemberig sokféle alak megfordul ott, de olyanra, amit augusztus 23-án, pénteken kapott lencsevégre a budai férfi, ritkán akad példa. A járókelő egy budai plázánál sétált reggel hét óra körül, amikor az épület bejáratánál furcsa látvány fogadta: fényes nappal egy maszkos férfi hajolt egy bicikli fölé, és csendben próbálta levágni róla a zárat. A béna tolvaj forgalmas helyet választott magának, így mindenki látta, hogy mit művel.

„Beköpsz?”

A biciklitolvaj pórul járt: nem elég, hogy lebukott, de még a járókelő videót is készített róla, amit ráadásul megosztott a Facebookon. A felvétel azóta külön utakon jár: nemcsak a Facebookon már 180 ezren látták már és röhögnek a balekon, de a felvétel a TikTokot is meghódította azóta. Olyan párbeszéd zajlott ugyanis a tolvaj és a leleplező között, amit még nem hallottál! 

„Lakatot vágod?” – kérdezte a leleplező, mire a tolvaj: „Aha.”
„Kemény” – mondja a budai férfi.
„Beköpsz?” – kérdezi a béna tolvaj.

Hát igen. Nem akarod abbahagyni?

 – tette fel a kérdést a leleplező férfi.
„De” – mondta az amatőr biciklitolvaj, majd még intett is a járókelőnek, azzal zárva: „Kösz, tesó” – fogalmazott a tolvaj.

Mutatjuk a felvételt!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás