Nyilvánosságra került: ez minden idők legjobb UFO-fotója



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.08.27.
ufo Costa Rica bizonyíték fotó

Több mint 50 évvel a felvétel készítése után szivárgott ki a nyilvánosság számára egy fénykép, amin egy ezüstös, korong alakú UFO látható egy közép-amerikai tónál. 

Ufó jelent meg a Pilis-hegységben, nem is akárhogyan!
Fotó: Pexels

A szemcsés fekete-fehér felvételt Sergio Loaiza légifotós készítette Costa Rica felett 304 méter magasan repülve, egy speciálisan erre a célra felszerelt kamerával. A felvétel egyébként akkor készült, amikor megbízásból Loaiza úr több képkockát is lőtt az érintett területről. A földterületen ugyanis egy vulkán közelében akartak egy vízerőművet építeni, amihez földmérések lettek szükségesek. Miközben a Cote-tó felett repült, Loaiza úr több nagy felbontású fekete-fehér fotót készített a tóról és a környező esőerdőről 20 másodperces időközönként.

Nemrég feljavították a felvételeket, aminek köszönhetően egyértelműen látszik valami, ami egy fémkorongra hasonlít, és magasan repül az alatta elterülő táj felett – írja az Expressz. 

A megmagyarázhatatlan jelenség csak a 300. képkockán látható, majd utána azonnal eltűnni látszik. Leslie Kean, egy független oknyomozó újságíró és UFO-kutató a képet a valaha készült legjobb UFO-fotónak nevezte.

Íme a nem mindennapi UFO felvétel: 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás