Tragédia rázta meg Angyalföldet, nyugdíjas szomszédja végzett egy férfivel

A nyugdíjas férfi egy vita közben szúrta le az alatta lakót.Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.07.09.
Budapesti Rendőr-főkapitányság vita Angyalföld

Rendőrök és mentősök szirénájára eszméltek a környékbeliek a XIII. kerület angyalföldi kerületrészének egy csendes, takaros, társasházas utcájában kedden (július 9.) délután. Az egyik társasházban lakó férfit ugyanis meggyilkolták, a Bors információi szerint egyenesen szíven szúrták. 

A rendőrük a helyszínen fogták el a gyilkosság feltételezett elkövetőjét. Úgy tudni, hogy eldurvult lakóvita állt a háttérben   Fotó: Bors

A rendőrség azonnal lezárta a helyszínt, míg a mentősök mindent megtettek, hogy megmentsék a vérbe fagyott áldozatot, aki azonban olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajta segíteni. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 17 óra 54 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy XIII. kerületi társasházban megszúrtak egy férfit. A rendőrök és a mentők azonnal a helyszínre mentek, de a sérült férfi a szakszerű és gyors egészségügyi ellátás ellenére a helyszínen meghalt

 - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A zsaruk már ott, a helyszínen elfogták a feltételezett tettest, egy hetven éves férfit, akit őrizetbe vettek, úgy tudjuk, hogy kihallgatása jelenleg is tart. 

A Bors úgy értesült, hogy a drámai eseménysorozat hátterében egy régóta húzódó vita állt: úgy tudni ugyanis, hogy a 70 éves férfi már régóta haragos viszonyban volt az alatta élő 50 éves férfivel. 

A két lakó gyakran vitatkozott egymással, információink szerint az utóbbi időben is többször összekaptak. Így történt ezen a tragikus délutánon is: a nyugdíjas haragosan sietett le lakótársához, akivel ismét összevesztek, az idős férfi azonban ezúttal egy késsel érkezett, amit a vita hevében elő is kapott, majd belevágta vitapartnerébe. 

A helyiektől úgy értesült a lap, hogy a férfi nem menekült el, a tett helyszínén várta meg a kiérkező rendőröket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés ügyében nyomoz. 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás