Rendkívüli közleményt adott ki a rendőrség a szolnoki kalandparkban történtekről

Itt a rendőrség hivatalos válasza a brutális gyermekbántalmazásra.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.07.19.
Módosítva: 2024.07.19.
gyermekbántalmazás szolnoki kalandpark nyomozás rendőrség

Ahogy arról lapunk korábban már beszámolt, a napokban brutális gyermekbántalmazás történt a szolnoki kalandparkban, amelyet még egy kamera is rögzített.

Fotó: Facebook/Szolnoki Városüzemeltetési Kft. videója

Az egyben felfogathatatlan és felháborító eset kapcsán már Orbán Viktor is nyilatkozott, aki elviselhetetlennek és tűrhetetlennek nevezte a történteket. Most pedig a rendőrség adott ki egy hivatalos közleményt a bántalmazásról.

A szolnoki kalandpark üzemeltetője 2024. július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután tudomásukra jutott, hogy a kalandparkban egy férfi bántalmazott egy gyermeket. Az esetről videófelvétel készült, amely azonnal elterjedt az interneten

– kezdik tájékoztatásukat, majd így folytatják:

A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A nyomozók haladéktalanul megkezdték a körülmények tisztázását a sértett és az elkövető kilétének megállapítása érdekében. Beszerezték az adatokat, elemezték a kamerafelvételeket és tanúkat hallgattak ki.

A nyomozási cselekmények eredményeként a feljelentést követő napon megállapították a sértett gyermek személyazonosságát, és kétséget kizáróan beazonosították az elkövető kilétét is. Az orvosi látlelet és vélemény alapján a gyermek nem szenvedett sérülést a bántalmazás során.

A rendőrség közleményét mások mellett azzal zárja, hogy ismerteti, a bántalmazással gyanúsított férfi jelenleg külföldön tartózkodik, ezért gyanúsítotti kihallgatására eddig nem kerülhetett sor.

A cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi jelenleg külföldön tartózkodik, ezért gyanúsítotti kihallgatására eddig nem kerülhetett sor. A vele történt kapcsolatfelvételt követően, a büntetőeljárásról szóló törvény szabályai szerint idézte a hatóság. A szükséges és indokolt nyomozási cselekmények végrehajtására, a nyomozóhatóság által kijelölt időpontban kerül sor, amelyet követően frissítjük közleményünket. A rendőrség vizsgálja, hogy más, vagy súlyosabb bűncselekmény megvalósult-e az ügyben

– írja a Police.hu

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás