Elszabadult kígyó egy újpesti társasházban, UFO Pilisszántódon, kamuzöldítés Budapesten

Elszabadult kígyó borzolta a kedélyeket az újpesti társasházban, UFO-t fotóztak Pilisszántódon és kamuzöldítés Budapesten. Olvasóink a héten ezekre kattintottak a legtöbben.



Megosztás
Szerző: Bagó Bernadett
Létrehozva: 2024.07.14.
top 5 ufó Karácsony Gergely riadalom

Nagyon sokan olvastátok azt a cikkünket, amiben arról a félelmetes szituációról írunk, ahol egy budapesti családot tartott rettegésben a mérgesnek vélt óriáskígyó.

A kígyóról később kiderült, hogy egy védett kockás sikló.  Fotó: Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat

 

Mérges kígyó van az egyik társasházunkban

– mondta aggodalmaskodóan egy lakó, aki arról értesítette az újpesti társasház kezelőjét, hogy egy kígyó sziszeg a szobájuk sarkában. Az újpesti Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálat munkatársai éppen úton voltak egy óvodába, hogy előadást tartsanak a gyermekeknek, amikor befutott hozzájuk a hívás, hogy baj van. Az őrszolgálat ennek hallatán azonnal irányt váltottak és megindultak a vélt veszélyforrás irányába, ahol szembesültek vele, hogy az állítólagos halálos mérges kígyó, nem mérges és még csak nem is óriási, mint ahogy azt a rémült lakók leírták. A csúszó-mászó ártalmatlan állat valószínűleg a szellőztetés alatt mászhatott be a földszinti lakásba, ahonnan végül az állatvédők sikeresen begyűjtötték. Mivel a kockás sikló egy védett állat, ezért az állatvédők úgy gondolták, hogy szabadon engedése előtt még megmutatják azt a gyerekeknek, hogy a csodájára járhassanak.

UFO jelent meg a Pilis-hegységben

Rengetegen olvastátok azt a cikkünket is, amiben a Párkányban élő nő, Mónika és barátja 2023-ban felfedezett különös jelenségéről írunk. A pár állítása szerint egy fénylő UFO-t pillantottak meg az égen. Először azt hitték, hogy valóban csak egy csillag lehet, ám hamar rájuk cáfolt az, amit a távcsövükön láttak.

 Egyre jobban fényleni kezdett és úszott fel a hegyek közül az égboltra, aztán megállt egy ponton. Egyikünk sem látott még hasonlót. Elkezdtük a távcsővel megfigyelni, mi lehet az. A belsejében az UFO kékesfehér színeket szórt. Bámulatos látvány volt!

– árulta el a Metropolnak a nő, aki hozzátette, hogy sokáig figyelték, szinte órákig, néha elbóbiskoltak, de az UFO ugyanott maradt. Nem változtatta a pozícióját, nem is közeledett, így nem tudták hova tenni, amit láttak. Hajnalban, amikor pedig elkezdett pirkadni, már nem látták, az eltűnt.

Mónika szerint egy fénylő UFO jelenhetett meg neki  Fotó: Metropol olvasó

Hol vannak azok a beígért fák?

Az alábbi cikkünket is sokan olvasták: életbe lépett az országos tiszti főorvos által az ország egész területére elrendelt és péntekig tartó legmagasabb, harmadfokú hőségriasztás. Karácsony Gergely beígért fáinak pedig se híre,se hamva: Budapest betondzsungelében nem lehet megmaradni, folyt a forró levegő, árnyékot alig, vízosztást a 40 fokos őrjítő hőségben egyáltalán nem látni, pedig aztán a főpolgármester azt mondta a lakosoknak, az utcán közlekedőknek, hogy igyanak vizet – mondván, egyre több az ivókút –, addig a valóban klímatudatos Belváros önkormányzata olyan előrelátó zöld és kék intézkedéseket hozott az elmúlt években, amelyek nagyban megkönnyítik az ott élők mindennapjait kánikula idején is. Ezzel szemben Karácsony Gergely semmit nem csinál, 2019-es kampányában is szó szerint fűt-fát összeígért, amelyből a mai napig nem láttunk még semmit sem.

A Belváros Önkormányzata ilyen buszvárókat telepített  Fotó: V. kerület, Polgármesteri Hivatal

Három gróf holttestét rejtette a magyarországi kastély

Cikkünkben arról írunk, hogy Goják Jana a két társával, Csanáddal és Ricsivel egy újabb hátborzongató helyszínt látogatott meg. A szellemvadászok ezúttal egy kísértetkastélyba merészkedtek be: a három gróf közül ketten természetes halált haltak, míg a harmadikat állítólag meggyilkolták. A fiúk az egész ottlétük alatt érezték, hogy nyomasztó a légkör: rejtélyes módon ajtók csukódtak be mögöttük és sikolyokat is hallottak. A srácok Spirit Boxon keresztül próbáltak kommunikálni a bent lévő lelkekkel. Egy női hang hallatszott a zavart rádióhullámok közül, a "történet" és a "születés" szavak voltak kivehetőek.

Ricsi és Jana a padláson  Fotó: YouTube/Goják Jana

Fehér poros-botrány

Sokatokat érdekelt az a cikkünk, amelyikben beszámoltunk arról, hogy mégsem rágalmazott a kispesti fideszes képviselőnő, ugyanis felmentették Dódity Gabriellát, az öt év óta húzódó fehér poros-ügy kapcsán. A Fővárosi Törvényszék szerint, a kispesti fideszes politikus végül mégsem rágalmazta meg az MSZP-s Lackner Csabát. Mindezek története, hogy a 2019-es választási kampány előtt egy titkos videófelvételen egy - a szó-szoros értelmében - megszólalásig hasonlító férfi látható, aki a kispesti önkormányzatban működő korrupcióról, és konkrét nevekről beszélt, miközben fehér port szárított, és méregetett. Miután napvilágot látott ez a felvétel, a fideszes képviselőnő szóvá tette, hogy fehér poros az orra, mire Lackner keresetet nyújtott be a bíróságra azzal, hogy a képviselőnő megsértette becsületét és azt a képet festette róla, hogy drogozik. A kormánypárti politikust elmarasztalták, másodfokon is elítélték rágalmazásért, a büntetése megrovás volt. Mindezeket később megsemmisítette a Kúria, jogellenesnek ítélte ugyanis azt, hogy a Dóditytól az eljárás során megvonták a valóság bizonyításának lehetőségét.

A felvétel egyik jelenete / Fotó: Hír Tv

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás