„A mi kis bátor lányunk itt hagyta az örökségét a földön, Bella a karjainkban halt meg”

A 10 éves kislány példaértékű bátorsággal viselte a betegségét.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.07.17.
Módosítva: 2024.07.17.
Bella kóma bátor

Egy 10 éves TikTok-sztár néhány nappal azután halt meg, hogy orvosilag kiváltott kómába került – erősítették meg szülei. Bella Thompson, akit rajongói Bella Brave néven ismernek, három genetikai betegséggel született, és inspiráló videóival internetes szenzáció lett.

 

A 10 éves kislányt orvosilag előidézett kómába helyezték, miután vírusos fertőzést kapott – közölte szerdán Kyla, az édesanyja. Kyla egy szívszorító bejegyzésben közölte, hogy lánya vasárnap délután elhunyt.

„A mi bátor lányunk itt hagyta örökségét a földön, hogy az arany utcákon táncoljon – mondta Kyla. – Bella békésen meghalt a karjainkban. Kérlek, tartsd életben az emlékét és bátorságát a szívedben. Kérünk, oszd meg velünk, hogyan érintette meg az életed Bella, vagy hogyan bátorított. Bella szeretné, ha emlékeznél arra, hogy Isten maga a szeretet, légy bátor és sosem lehetsz elég idős ahhoz, hogy plüssállatod legyen.”

Bellát kómába helyezték, miután elkapta a vírust, és előfordulhat, hogy bronchiolitis obliterans alakult ki nála – egy olyan állapot, amely során a légutak elzáródnak. Az orvosok azt mondták, hogy Bella tüdeje gyorsan leromlott, amiről azt hitték, hogy ez egy immunválasz lehet.

Nem sokkal születése után három genetikai betegséget diagnosztizáltak nála, köztük a Hirschprung-kórt – amely székletürítési problémákat okoz – és a súlyos kombinált immunhiányt (SCID).

Kyla korábban elmesélte, hogy Bella betegségei akkor derültek ki, amikor még csak 3 napos volt.

„Azt mondták nekünk, hogy Bella a Hirschsprung nevű bélbetegségben szenved, ahol a vastagbél egy része elhalt” – mesélte 2022-ben. A kislánynak három műtétje volt élete első 8 hónapjában. 

@kylact Our brave girl left her legacy here on earth to dance on streets of gold July 14th 2024 at 4:19pm ET Bella passed peacefully in our arms. Please keep her name on your lips, her memories alive and her bravery in your hearts. Please share with us every detail of how she touched your life or kept you brave. Bella would want you to remember; God is love, be brave and you are never too old to bring a stuffy. 🧸 #bellabrave ♬ Never Enough - Loren's Version - Loren Allred

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás