Ők az igazán szerencsések: nekik hozza el a nyár a szerelmet a főboszorkány szerint

A Kosokra és az Oroszlánokra rámosolyog a szerencse. Sikert sikerre fognak halmozni a következő néhány hétben. Legyen szó szerelemről vagy a pénzügyekről, végre megvalósulnak az álmaik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.17.
Módosítva: 2024.06.17.
Szegedi Erika siker szerelem nyár

Itt a nyár és a vakáció. A következő hetek a kikapcsolódáson és a pihenésen kívül fordulatokban is gazdagok lesznek. Érdemes több energiát fektetni céljaink elérésére, mert most kegyes lesz hozzánk az univerzum, és megragadhatjuk a nagy lehetőségeket. A szerelem és a pénzügyek terén elért eredmények fogják meghatározni hosszabb távon az életünket. Szegedi Erika úgy látja, hogy a szerencse leginkább a Kosoknak és az Oroszlánoknak fog kedvezni.

110301-szegedierika03-KOP
Érdemes több energiát fektetni a céljaink elérésére, mert most kegyes lesz hozzánk az univerzum Fotó: Faludi Koppány

Bak: Számukra a munka hozza meg a sikert. A szerelemben nagyon óvatosnak kell lenniük. Ha párkapcsolatban élnek, érdemes kicsit több figyelmet szentelniük a párjukra.

Vízöntő: Óvatosságra inti őket a főboszorkány. Érdemes várniuk kicsit. Most kockázatos bármibe is kezdeniük, mert könnyen elbukhatnak.

Halak: Igazi lázadók, de most érdemes beállniuk nekik is a sorba, mert különben elveszíthetik azt az embert, aki fontos a számukra.

Kos: Hosszú idő után végre megnyugodhatnak. Érdemes a munka helyet a szerelemre koncentrálniuk, mert beköszönthet életükbe a boldogság.

Bika: Új kapcsolat, új szerelem. De neki érdemes kitartani a régi párja mellett, mert nem biztos, hogy minőségi cserét csinál egy újjal.

Ikrek: Egy ideje nincs jó szériájuk, és sajnos a jövőben sem lesz máshogy. De ne csüggedjen a kudarcok miatt, mert semmi sem tart örökké.

Rák: A család legyen számukra a legfontosabb. Érdemes lesz több energiát fektetniük a családtervezésbe, mert most sikeresen mozdulnak el a dolgaik a holtpontról.

Oroszlán: Egy ideje már melléjük szegődött a siker és a szerencse. Végre nemcsak a munkájukban alkotnak maradandót, hanem új párra is találhatnak.

Szűz: Rendmániások, de most kicsit lazábbra kell engedniük a gyeplőt, mert csak így lehetnek sikeresek. Számukra a szerelemben ígérkeznek pozitív fordulatok, legyen szó régi kapcsolatról vagy akár párkereséséről.

Mérleg: Több figyelmet kell szentelniük a magánéletükre, mert ha csak a munkájukra koncentrálnak, könnyen válságba kerülhet a kapcsolatuk.

Skorpió: Nehezen tudják kimutatni az érzelmeiket. Nyíljanak kicsit meg, mert csak így lehetnek sikeresek.

Nyilas: Óvatosságra inti őket a főboszorkány. Ha túl vakmerőek, akkor könnyen veszélybe kerülhet a munkahelyük, és a párkapcsolatuk is.

 

Top hírek

főpolgámester

Főpolgármester-választás: Vitézy az Alkotmánybírósághoz fordul, és gratulál Karácsonynak, hogy így tud örülni saját indítványa bukásának...

A Kúria eltasította Karácsony Gergely indítványát, és helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság döntését, amelynek értelmében a következő öt évben is Karácsony Gergely lesz Budapest főpolgármestere. Karácsony Gergely ennek nagyon örül, Vitézy Dávid pedig közölte: furcsállja, hogy Karácsony örül saját indítványa bukásának, vizsgálja a döntést, és fenntartja az alkotmányjogi panasz lehetőségét.









Hírlevél-feliratkozás