Utazási horoszkóp: ide szervezd a nyaralásodat a csillagjegyed alapján!

Egy igazán jó nyaralás sok mindentől függ, a legtöbbek számára mégis a hely kiválasztása okozza a legnagyobb fejtörést. Ebben segít most a 2024-es utazási horoszkóp, ami megmutatja, hogy csillagjegyed alapján melyik ország vagy úti cél illik hozzád a legjobban.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2024.06.08.
nyaralás csillagjegy utazás horoszkóp

Ahány ember, annyiféle nyaralási szokás és elképzelés van a tökéletes üdülésről. Van, aki egy nap alatt felfedezné az egész környéket, aktívan pihen, bejárva erdőt és mezőt, más pedig a vízparton való pihenést részesíti előnyben, kezében egy finom koktéllal, tudva, hogy rá sem kell néznie a mobiljára. Az efféle különbségek magyarázhatók horoszkópunkkal is. Most megmutatjuk, hová érdemes utaznia a különböző csillagjegyeknek, hogy tutira olyan legyen az idei nyaralás, mint azt várták.

Two,Young,Tourists,With,Backpacks,Sightseeing,City
Bizonyos jegyek imádják a felfedezést, a túrázást és az aktív pihenést, míg mások csak sütkérezni szeretnének a parton, koktéllal a kézben (Fotó: zeljkodan)

Kos, Oroszlán, Nyilas: Neked napfényből sosem elég!

Nem minden pihenteti ugyanúgy a tűz, a föld, a víz vagy a levegő jegyben születetteket. A tűz-elemű jegyekről azt tartják, hogy energikusak, lelkesek és szenvedélyesek, így számukra nagyon fontos egy nyaraláskor, hogy a helyszín csupa napfény legyen – írja az Astronet. A Kost így tehát a forró, napos vidékek vonzzák, sok városnézéssel és aktivitással valamilyen mediterrán helyen. Számára Olaszország vagy Görögország jó választás lehet. Hasonló jellemző az Oroszlánra is, aki imád a strandon napozni, este pedig belevetni magát a város forgatagába. Emellett imádja a luxust, így számára Franciaország vagy Szicília a tuti hely. A szintén tűz jegyű Nyilas is szereti a napütést, ám emellett kedveli a hegyeket és a vadregényes tájakat is. Sokat szeret utazni, lételeme a felfedezés. Számára Spanyolország, Ausztrália vagy Dél-Afrika jelentheti az álomnyaralást.

A Bika imád henyélni és a parton lustálkodni, ezt pedig előre tervezetten, precízen teszi, ahogy a többi föld jegy (Fotó: Pexels – Képünk illusztráció)

Bika, Szűz, Bak: a nyugodt, kiszámítható pihenés hívei

A föld jegyekről elmondható, hogy mindig két lábbal a földön állnak, gyakorlatiasok, hatékonyak és megbízhatóak, így velük biztosan nem történik meg az, hogy lekésik a repülőgépüket, vagy nem foglalják le időben a szállást. Szeretnek mindent precízen megtervezni, a helyszínen pedig élvezni munkájuk gyümölcsét. A Bika ebben a legjobb, hiszen imád henyélni, számára a festői környezet és a jó ételek a kulcsa az álomnyaralásnak. Ehhez Törökország, Görögország, Capri vagy Ciprus is megfelelő lehet számára. Hasonló helyeken érzi jól magát a Szűz is, aki szeret spórolni a nyaralás alatt is, így gyakran választ akciós utat. Neki Krétát, Törökországot vagy Horvátországot ajánljuk a csillagjegye alapján. A Bak hasonlóképpen utál improvizálni, fontos számára a csendes szállás és imádja a hegyeket. Neki Svájc, Németország, vagy Dél-Afrika jó választás lehet.

A víz jegyek imádnak a parton pihenni, de fontos számukra a kultúra és a romantika is, míg a levegő jegy főleg várost néz és felfedezi a környéket 
(Fotó: Pexels – Képünk illusztráció)

Ikrek, Mérleg, Vízöntő: Extrém, izgalmas utazás az örök kalandoroknak

Ha ezen jegyek szülöttei közé tartozol, akkor igazán szórakoztató útitárs vagy és te magad is szeretsz szórakozni a nyaralás alatt. A levegő jegyek szeretik kipróbálni a helyi dolgokat, felfedezni a környéket, imádják a városnéző túrákat vagy az egzotikus hajóutakat. Míg az Ikreknek Tunézia, Észak-Olaszország vagy Egyiptom a tökéletes úti cél, addig a Mérleg Ausztriában, Törökországban vagy Franciaországban, a Vízöntő pedig Angliában vagy az USA-ban érzi jól magát idén.

Rák, Skorpió és a Halak: érzéki, spirituális nyaralás a vízparton

A víz jegyben születettek számára nem meglepő, hogy a tökéletes nyaralás vízparton van. Számukra a harmónia, a béke és az idegen kultúrák felfedezése nagyon fontos, éppúgy mint a romantika és az érzékiség. A Ráknak épp ezért idénre Olaszországot ajánlja a horoszkóp, ahol a romantika kicsúcsosodhat, a Skorpiónak pedig a spiritualitás iránti vágya miatt Marokkót, Japánt, Portugáliát vagy Indiát. Hozzájuk hasonlóan a Halaknak is jó, ha a vízpartot választja, de olyan helyen, ahol hódolhat a művészeteknek is. Neki Brazíliát, Máltát vagy Sri Lankát ajánljuk, hogy biztosan ne bánja meg az idei nyaralást. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás