„Mindenkit meg fognak ölni” – Németül ordibáló nő terrorizálja Budapestet

Az asszony Budapest különböző részein németül ordibál a járókelőkkel. Előfordult már korábban az is, hogy egy fiatal lányt megtámadott.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2024.06.21.
Módosítva: 2024.06.21.
sátánista Szeged Budapest hajléktalan

Újabb közveszélyes személy tartja rettegésben a fővárost. Az őrült kéregető nővel már többen is összefutottak, voltak, akik segíteni is szerettek volna neki, ám hamar rájöttek: ez nem túl hálás feladat. Legutóbb Újbudán bukkant fel, ahol még rá is támadt a segítőjére. A nőnek súlyos tévképzetei vannak, mindenkit veszélyforrásnak gondol.

Szegeden sikerült lencsevégre kapni az ordibáló nőt (Fotó: Szeged365)

Egyik olvasónk számolt be arról, hogy legutóbb, amikor a négyes-hatos villamos vonalán utazott, egy nem mindennapi jelenet szemtanúja lett. Egy középkorú nő szállt fel a tömegközlekedési eszközre, aki németül kezdett el pénzt kéregetni az utasoktól, majd pár perccel később már gyerekekkel üvöltözött.

„Eleinte még meg is sajnáltam szegényt, normálisnak látszott. Többen ételt is felajánlottak neki, amit elfogadott. Ahogy haladt végig a villamoson, meglátott két szőke hajú, kék szemű kisfiút. Ekkor tört ki a káosz” – kezdte el mesélni lapunknak Flóra.

Elmondása szerint a nő elsápadt, a szemei kikerekedtek és a gyerekekre mutogatva ordítozni kezdett a villamoson.

Azt üvöltözte németül, hogy ők nácik és ha felnőnek, mindenkit meg fognak ölni. Mindenki csak értetlenül nézett. Egy megállót utazott még, aztán pánikolva szállt le a járműről

– folytatta.

A nővel már városszerte többen is találkoztak. Volt, akinek azt mondta, hogy Bonnból érkezett Budapestre, mert Berlinben mindenkit megöltek a sátánisták. Részletesen elmesélte, hogy Bonnban a zárt osztályon is rengeteg a sátánista beteg, akik meg akarták őt mérgezni, de szerencsére sikerült megszöknie, mielőtt tragédia történt volna.

„Biztos, hogy súlyos mentális betegségben szenved. Legutóbb Újbudán a metrónál találkoztam vele, akkor mesélte el, hogyan került Budapestre. Ő tényleg elhiszi ezt a sátánista történetet. Üvöltve mutogatott a járókelőkre, hogy ők is sátánisták” – árulta el Nikolett, majd hozzátette: őt szintén megtámadta.

Pár nappal korábban ugyanis megsajnálta a hölgyet, ezért vett neki pár darab pogácsát. A nő elmondása szerint azóta betegeskedik.

Elindult csapkodva felém, hogy én is biztos sátánista vagyok és meg akarom mérgezni. Szerinte a múltkori pogácsában is méreg volt, mert azóta nagyon sűrűn fáj a feje. Nagyon megijedtem, szinte vérben forogtak a szemei és láttam rajta, hogy ő ezt teljesen komolyan gondolja. Elrohantam, de több utcán át futott utánam

– részletezte a fiatal nő.

Az elmondottak alapján valószínű, hogy ez ugyanaz a nő, aki pár hónappal korábban Szegeden is felbukkant. Akkoriban kiderült, hogy a nő igazából régebben német tanárnő volt. Az asszony viselkedése mögött tragikus múlt áll: állítólag akkor ment tönkre lelkileg és mentálisan, amikor a szerettei a szeme láttára vesztették életüket, azóta hajléktalan. Utoljára áprilisban látták őt, akkor Budapestre próbált eljutni, ami nagyon úgy néz ki, sikerült is neki.

Egy németül ordibáló asszony hozta a frászt áprilisban a szegedi lakosokra. Az üvöltöző rém a Mars téren és a környékén kísértett, ahol zavarodott állapotban hangoskodott. A Szeged365 egyik olvasója pedig azt is elmondta, hogy két lány annyira megrémült a németül hadováló ámokfutótól, hogy egy közeli kisboltba menekült be a nő elől. Többen jelezték, hogy nem először tűnt fel a környéken: egy másik lányt le is köpött, míg máskor az egyik élelmiszerboltba ment be balhézni. Legutóbbi ámokfutása sem ért véget a két lány halálra rémítésével és a járókelők megbotránkoztatásával: innen továbbment és a vasútállomáson folytatta a vircsaftot:

„Délután a Mars téren is ordított a bérletárus hölggyel, Budapestre akart menni. Mindenki őt nézte” – írta egy nő.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás