Aggasztó: eltűnt a népszerű orvos, napok óta nem látták őt

Kutyás egységeket is elindítottak, hogy megtalálják a dokit.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.06.07.
pánik rendőrség eltűnt nyaralás keresés

Nagy a baj: eltűnt Michael Mosley, aki számos Magyarországon is megjelent könyvet írt a fogyással és az egészséges életmóddal kapcsolatban. A 67 éves szakember a családjával ment nyaralni a napokban a görögországi Szími-szigetre.

A rendőrök nagy erőkkel keresik a férfit Fotó: Pixabay

A hírek szerint Michael Mosley szerda kora délután sétálni indult az egyik strandról, ám azóta senki nem látta. Nagy erőkkel keresik a brit férfit: huszonöt rendőrt és tűzoltó drónokat, speciális kutyaegységet és helikoptert is bevetettek a férfi megtalálása érdekében.

A helyi rendőrség csütörtökön közölte, hogy éjszakára leállítják a kutatást, de péntek délelőtt még nagyobb erőkkel folytatták azt, hogy mihamarabb megtalálják a kedvelt orvost. Eleftherios Papakalodukas, a sziget polgármestere szerint Michael Mosley egy másik utat követhetett, de a legrosszabb eshetőség is benne van a pakliban, miszerint beleeshetett a tengerbe.

Mosley nevéhez olyan kötetek köthetők, mint a 8 hetes vércukordiéta, a 800 kalóriás böjtdiéta, A jó alvás titka, a Covid 19, vagy a Csak egy apróság, míg az Egyesült Királyságban a BBC The One Show és a This Morning című tévéműsorokból is jól ismert – emlékeztet cikkében a BBC.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás