Elképesztő ötlettel állt elő a lány, aki az első randin magához hívta a fiút

Vakarta a fejét egy férfi, amikor meghallotta, mik a tervei a randipartnerének.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.06.22.
randi első randi gaz kertészkedés

A Tinderen keresztül ismerkedett meg egy 25 éves férfi egy rendkívül csinos, 24 éves lánnyal, aki nem csak szemre volt az esete, de sok közös vonást is felfedezett kettejükben. A dolog jól alakult, egészen addig, míg a randi szóba nem került. A fiatal nő ugyanis elhívta magához a fiút – méghozzá gyomlálni a kertjébe!

kert, kertészkedés, gazolás, kertészkesztyű
Érdekes javaslattal állt elő a lány az első randi kapcsán (Fotó: unsplash – Képünk illusztráció)

A profilján van néhány kép arról, ahogy kertészkedik, és feltettem neki ezzel kapcsolatos kérdéseket, így nem a semmiből jött ez az egész. Mivel a beszélgetés nagyon jól haladt, megkérdeztem tőle, szeretné-e, hogy személyesen is megismerjük egymást, amire ő igent mondott, és megkérdezte, nem akarok-e átjönni és segíteni neki kigyomlálni a kertjét. Azt kérdeztem, ez lenne az első randink, mire ő azt válaszolta, igen, felelte, s hozzátette, ez egy megnyugtató tevékenység a beszélgetéshez, és ahhoz, hogy jobban megismerj valakit, ráadásul tényleg segítségre lenne szüksége, mivel mostanában sok eső esett

– magyarázta a Redditen a fiatalember. Bár a srác nem bánja a kerti munkát, felmerült benne, hogy ez talán egy intő jel lehet, hiszen a randipartnere rögtön az első találkájukon házimunkára akarja őt befogni.

A Reddit-felhasználók többsége azonban semmi kifogásolnivalót nem talált ebben a javaslatban, sőt! Többen úgy vélték, a kertészkedés egy kimondottan jótékony, közös tevékenység, így arra biztatták a posztolót, tegye félre az aggodalmait és mondjon igent a lánynakírja a Mirror.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás