Hova tervezik az utazásukat a magyarok? A Metropol olvasói leginkább ide vágynak

Kíváncsiak voltunk, hol tervezik olvasóink a nyaralásukat. Látszik, hogy hivatalosan is elkezdődött a nyár, mert rengeteg kommentelő mesélte el a nyári terveit, mások a humor felől közelítették meg a kérdésünket.



Megosztás
Szerző: Oszlányi Gyöngyvér
Létrehozva: 2024.06.02.
Módosítva: 2024.06.02.
nyaralás Külföld belföld

Június hónappal kezdődik a nyári szezon, és mindenki készül már a nyaralásra. Sokan utaznak az egész családdal, van, aki a barátaival tölt pár napot. Azok, akik már fejben tervezik a nyarat, katalógusokat gyűjtenek, akciós ajánlatokat keresnek, egyszóval készülnek a nyaralásra. Mi is megkérdeztük olvasóinkat, hol tervezik a nyaralásukat? Belföldön vagy külföldön? 

Happy,Excited,Family,And,Daughter,Children,Buying,Payment,For,Flight
Sokan a belföldi kikapcsolódásra esküsznek – Fotó: Studio Romantic

A válaszokból az derült ki, hogy sokan nem utaznak idén, hanem inkább a barátaikkal töltik a nyarat és főleg itthon. Akik még nem tudják, hova is akarnak menni vagy nyáron dolgoznak, azok főleg poénos válaszokkal szórakoztatták a Metropolt.

Margit azt írja:

A Maldív-szigetek helyett a Maradj szigetekre utazok idén!

De Tamás is viccelődött: „Az Árok parthoz megyek a Járda-szigetekre.” Erik csak egy helyre utazik: „Erkélylandra szoktam kizarándokolni. Igazán költségkímélő.”

Irén például csendes helyre szokott utazni egy csodás folyó közelében, a Tiszánál. 

„Gombász társasággal megyünk Kelet-Mecsekbe. Már alig várom” – írja Ivett, aki a Kisújbányára megy a gyerekeivel és a párjával.

Dóra régen nem nyaralt, és idén a Balatonra tervezi a családi pihenést. 

Gyermekkoromban sokszor voltunk a Balcsin. Nagyon jó volt, imádtuk a nagy hullámokat

– írja nosztalgiával. 

Katalin írására többen is reagáltak, aki lakóautót bérelne egy sofőrrel és mindenhova elmenne, és ha lehet, megállna azoknál a helyeknél, amelyeket kihagyott az életében. Botond jelentkezett azonnal, hogy ő vállalná a sofőr szerepét. A Járda-szigetek és az Árokpart most sem maradt ki a vicces válaszok közül. Zoltán csak belföldre utazik el, és közben még a horgászat sem marad ki a nyaralásából. Katalin Boldogasszonyfát és Balatont említette, ahol házuk is van.

A kertben a diófa alatt jó levegőn! Ugyan már nyugdíjas vagyok, de nekem ez a nyaralás.

– írta János, aki imád olvasni.

Anita sok helyre megy nyáron a családdal:

„Három nap Balatonra megyünk és négy napot Olaszországban töltünk."

Editék több éve tervezik, hogy messzire elutaznak, de beteg lett, ezért marad az itthoni nyaralás:

Állapotom sajnos nem teszi lehetővé, hogy elutazzak, így marad az itthoni wellness. Számos helyen voltunk már, és van már kedvenc pihenőhelyünk is. Kell az a pár nap kimozdulás és pihenés.

Krisztináék Németországban élnek, így mennek külföldre és belföldre is. Le is írja, mik a tervei ezen a nyáron: „Budapestre a Forma–1 idején jövünk, Bécsbe is és Olaszországba is befizettünk."

Jánosék imádják a természetet, és ilyenkor egyszerű és természetközeli kalandot terveznek a gyerekekkel.

Mindenféle zsíros kenyér és sátorozás. Ez elég egy hétre, és nem kell a milliós nyaralásra gondolni, mert ezt élvezi nálunk mindenki a legjobban.

Tiborék meg körbetekerik a Balatont.

Életem legjobb pillanata volt, amikor körbetekertem a magyar tengert. Idén a fiaimat is elviszem, Örökre szóló élményt kapnak.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás