„A 3 éves lányomat boszorkánynak nevelem, ez nem csak seprűlovaglásról és hegyes sapkákról szól”

Az anyuka egy spirituális élmény után döntött úgy, hogy beleveti magát a boszorkányságba.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.06.26.
Módosítva: 2024.06.26.
boszorkány ezotéria nevelés kislány

Egy anyuka megosztotta, hogyan neveli hároméves kislányát boszorkánynak. Bel, aki boszorkánynak vallja magát, azt mondja, hogy spirituális kapcsolatban áll és harmóniában él a természettel, az évszakokkal és az elemekkel, és azt szeretné, ha lánya, Aura is így tenne majd.

Fotó: Pexels

Bel leszögezte, hogy a boszorkányság nem seprűnyélen való lovaglásról és hegyes sapkákról szól. Aura egyébként már szívesen játszik anyukája orákulumkártyáival és hangtáljával. Minden hónapban teliholdkor már együtt tisztítják meg és energetizálják a kristályaikat.

Az ausztráliai Új-Dél-Walesből származó, 39 éves anyuka elmondta: „Boszorkánynak lenni azt jelenti, hogy nyitottnak kell lenni és tudni kell, hogy az életben több van, mint ami látszik. Ez nem olyan, mint amilyennek a mesék beállítják, az messze áll az igazságtól. Bár nem bánnám, ha egy erdei házikóban, állatokkal körülvéve élhetnék.”

Amikor megkérdezték, miért neveli boszorkányként a lányát, Bel azt mondta: „Ez egyszerűen természetes volt számomra. Hiszem, hogy minden gyermek intuitívnak és energiaérzékenynek születik, és rendkívül spirituális. Ahogy a világ most áll, úgy érzem, határozottan több olyan gyerekre van szükség, akik kapcsolatba kerülnek az intuíciójukkal, és ezt az oldalukat ápolni és bátorítani kell, nem pedig csökkenteni. Épp ezért sok időt töltünk a szabadban, a napsütésben és a természetben.”

Bel 2016-ban spirituális ébredést élt át, és reméli, hogy a családja többi tagja is elfogadja és büszke lesz rá. Azóta pedig leginkább az asztrológia és a pszichikai jelenségek iránt érdeklődik.

„Aura gyakran véletlenszerűen felveszi a jóskártyáimat, és átad nekem egy-két kártyát. Imádja az érzékszervi játékokat és a bájitalok készítését, kagylókat és köveket gyűjt, és virágokat és lóheréket szed nekem” – áradozott lányáról a boszorkány.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás