Izgalmas bejelentés: itt nyílik az első Posta Lottózó

Modern környezetben, a legkorszerűbb eszközökkel szolgálja ki a játékosokat a Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. együttműködésében megvalósított Posta Lottózó. 2025 végéig országszerte összesen húsz új típusú értékesítőhely kezdheti meg működését a legforgalmasabb vidéki postákon. Az első Posta Lottózót Mager Andrea, a nemzeti lottótársaság elnök-vezérigazgatója és dr. Balczó Barnabás, a postavállalat elnök-vezérigazgatója nyitotta meg Nyíregyházán.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.10.
Módosítva: 2024.04.10.
Posta Lottózó arculat vidéki sorsjegyértékesítési vállalkozás

Szorosabbra fűzi a több mint harmincéves múltra visszatekintő együttműködését a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta Zrt., ezzel növelve az általuk nyújtott szolgáltatások elérhetőségét és színvonalát. Ennek érdekében a két társaság stratégiai megállapodást írt alá, amelynek része a vidéki vállalkozások versenyképességének támogatásán, a sorsjegyértékesítési technológia fejlesztésén, a modern arculat kialakításán és a postai értékesítők magas szintű oktatásán túl egy új üzlettípus, az úgynevezett Posta Lottózók megnyitása az egykori postaboltok helyén.

 

Az első Posta Lottózót Nyíregyházán, a település legnagyobb postaépületében alakították ki, és a két állami tulajdonú cég terveinek megfelelően az idén további kilenc új értékesítőhely nyílik meg. A jövő év végéig pedig összesen húsz ilyen létesítmény várja azokat a vásárlókat, akik a postai ügyintézéseik alkalmával előszeretettel veszik igénybe a Szerencsejáték Zrt. nyújtotta játéklehetőségeket is, legyen szó lottó- és sorsjegyvásárlásról, vagy sportfogadásról. 

 

 

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás