„Az idegenek elvették a petesejtjeim, miután felsugároztak az űrhajójukra – azt mondták, hogy egy másik dimenzióból jöttek”





Egy nő azt állítja, hogy élete nagy részét azzal töltötte, hogy földönkívüliekkel kommunikált, és először akkor látogatták meg, amikor leállt az autója, és négyet is látott közülük az úton állni.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.04.20.
földönkívüli UFO petesejt leszívás lopás

Egy nő azt a rendkívüli állítást tette, hogy találkozott „egy másik dimenzióból” érkező idegenekkel, majd elutazott velük az űrhajójukon, ahol elvették a petesejtjeit. Sherry Wilde író azt állítja, hogy élete nagy részét földönkívüliekkel való kommunikációval töltötte.

Fotó: Pixabay

Egy 2015-ös beszélgetésben, amely nemrég került fel újra a YouTube-ra, részletesen beszámolt az első találkozásáról négy idegen lénnyel, amikor autója lerobbant az út közepén. Állítása szerint a járműve pont ott állt meg, ahol az idegenek álltak, és a következő dolog, amire emlékszik, hogy eltelt két óra, és már a barátja házánál volt. Elhatározta, hogy feltárja, mi történt, ezért két évtizeddel később egy hipnotizőr segítségét kérte, és a felszínre hozott emlékek megdöbbentették őt. 

Amikor az autó megállt a lábánál, a szélvédőn keresztül néztem, és a szemem folyamatosan próbálta megváltoztatni, amit lát, mert ő nem volt ember, és az elmém ezt nem tudta elfogadni. Zöld szemei voltak, a szája nem nyílt ki, és olyan volt, mintha egy szűk sapka lenne a fején. Lehajtottam a fejem, és remegtem, és azt hittem meghalok

– idézi a Mirror Sherry szavait, aki így folytatta:

A nevemen szólított, és azt mondta: „Sherry, már vártunk rád”. Azt mondta, hogy szálljak ki a kocsiból... két másik lény volt hátul, akik odajöttek és megragadtak. Ez a karomszerű kar megragadta az alkaromat és kirántott a kocsiból. Amint hozzám értek, abbahagytam a remegést és nagyon megnyugodtam. A fő fickó ismerősnek tűnt... és azt mondta, hogy „van egy munka, amit el kell végezni”,  és ők egy másik dimenzióból jöttek

Sherry az űrhajót egy „ezüstszínű felderítőhajóként írta le, ami körülbelül 20 láb átmérőjű”. Kíváncsisága ellenére a nő vonakodott felszállni, mert azt mondja, hogy előre érezte, hogy mi fog történni.

Beléptem, és volt egy szoba ablakokkal és egy ívvel. Volt egy nagyon keskeny, födémes asztal, és volt egy folyosó is más ajtókkal és helyiségekkel

A legnyugtalanítóbb állítása pedig az, hogy ezután levetkőztették, majd egy asztalra fektették, és egy idegen női lény nyugtatgatta. Azt állítja, hogy DNS-mintát vettek tőle és ügyeltek arra, hogy semmi se fájjon nagyon, majd a földönkívüliek kivették néhányat a petesejtjét.

Kivonták őket, és néztem, ahogy egy csövön keresztül távoznak. Amikor mintát vettek, mindenki abbahagyta, amit csinált, és nagy volt az izgalom. Felöltöztem, és feltettek néhány kérdést, amelyek közül az első az volt, hogy boldog vagyok-e.

A bizarr találkozás után elengedték az űrhajóból, a nő azóta is várja, hogy újra kapcsolatba lépjenek vele. 

 





Ezeket olvastad már?
Kórházi betegágyán ölte meg a feleségét, megdöbbentő magyarázattal szolgált a férj

Kórházi betegágyán ölte meg a feleségét, megdöbbentő magyarázattal szolgált a férj

Elegancia és múlt: Az AERON Andrássy úti Üzlete elkápráztatta a celebvilágot

Elegancia és múlt: Az AERON Andrássy úti Üzlete elkápráztatta a celebvilágot

„Búcsúzz el apától!” – mondta 3 éves fiának a nő, mielőtt gyermekével és önmagával is végzett

„Búcsúzz el apától!” – mondta 3 éves fiának a nő, mielőtt gyermekével és önmagával is végzett

„Istent játszott, pedig nem volt joga hozzá”"– 380 évre ítélték a 17 emberrel végző ápolónőt

„Istent játszott, pedig nem volt joga hozzá”"– 380 évre ítélték a 17 emberrel végző ápolónőt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás