„Aki nem hisz benne, majd fog, ha tapasztalja" – Bettina állítja, szellemjárta budai villába költözött





Bettina a Metropolnak mesélte el, hogy hátborzongató dolgokat tapasztal az albérletében, ahová tavaly októberben költözött. A fiatal lány úgy véli, hogy a ház pincéje alá temetett nő lelke próbált vele kapcsolatba lépni.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2024.03.18.
Módosítva: 2024.04.09.
albérlet villa paranormális jelenségek szellem budai

Nagy port kavart a Metropol olvasói körében Bettina, a szellemjárta budai villában élő lány története. A fiatal lány lapunknak számolt be róla, hogy november óta nem tud aludni új albérletében és hátborzongató dolgok történnek a lakásban. A fiatal maga sem akarta először elhinni, hogy valóban lelkek járhatnak a ház körül, hiszen az albérlet, amit kivett egy csinos, modern kis lakás volt, ami minden igénynek megfelelt. A villának azonban, amin belül több lakás is van, komor múltja van. Kiderült: régebben művészek lakták és egy látnok szerint borzalmas tragédia történt egy partiban, amit a művészek adtak. A Bettinának segítő médium szerint egy fiatal lány mérgezett ital vagy túlzott alkoholfogyasztás miatt elhunyt az egyik összejövetelen, testét pedig a ház pincéje alá temették. 

Bettinánál szellemkutató csapat is járt  Fotó: Olvasói fotó

„Addig az ember nem veszi komolyan míg meg nem történik vele is”

Bettina története sokak érdeklődését felkeltette, a Metropol cikke alatt pedig parázs vita bontakozott ki. Sok olvasónk nem hisz a fiatal lánynak, sőt, van, aki szerint csak valamilyen tudatmódosító hatására érzékelhet az ember ilyesmiket. A kommentelők között azonban sokan hittek a lánynak és maguk is beszámoltak paranormális eseményekről, amiket tapasztaltak. 

Aki nem tapasztalt még ilyesmit nem fogja elhinni, mondhat neki bárki bármit. Pedig nagyon is léteznek!

– írta egy olvasónk, utalva rá, hogy ő hisz a szellemek létezésében. 

Aki nem hisz benne majd fog! Én sem hittem benne, de mikor az én drága anyukám elment, akkor olyan dolgok történtek, amik megmagyarázhatatlanok! Jeleket adott: a kocsi nem központi zárral volt felszerelve de mégis elkezdett villogni a vészjelző! A tévén fekete folt jelent meg, pedig ki volt az áramból húzva...” – reagált egy másik kommentelő saját tapasztalatival. 

Sokan számoltak be hasonló tapasztalatokról, mint Bettina Fotó: SB Arts Media

Addig az ember nem veszi komolyan míg meg nem történik vele is. Velem is történtek dolgok és a nagylányomnál is pedig ők egyszerű panelban laknak. Én társasházban és a kisebbik lányom is tapasztalt egy-két dolgot, de tény és való, hogy nem bántanak. Sok embernek ez furcsa, viccet csinálnak belőle, nem tudják elképzelni hogy van ilyen

– kommentelte Bettina története alá egy másik olvasónk. 

„Vannak ismerőseim, akik vettek egy házat. Náluk hasonló a helyzet. Amikor délután hazamennek a munkából a tévé be van kapcsolva, mintha néznék vagy égő villanyra mennek haza és ezt többször tapasztalták. De már megszokták. Kiderült, hogy az előző tulajdonos ott halt meg a házban” – számolt be róla egy másik kommentelő. 

Mint minden paranormális jelenség esetében, természetesen Bettina történetét is sokan fenntartásokkal kezelik és nem hisznek neki. Olvasóink beszámolói azonban arról árulkodnak, hogy nem Betti az egyetlen, aki szellemjárta házban él és hisz abban, hogy az épülethez kötődő lelkeknek segíteni kell, hogy békére tudjanak lelni. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Szörnyű gyanúról suttognak Budafokon, veszélyre figyelmeztetik egymást az ott lakók

Szörnyű gyanúról suttognak Budafokon, veszélyre figyelmeztetik egymást az ott lakók

Pókok lepték el a Mars felszínét, hátborzongató látványt nyújtottak

Pókok lepték el a Mars felszínét, hátborzongató látványt nyújtottak

Ellepték a rendőrök a Városligetet – ezért vonultak ki - galéria

Ellepték a rendőrök a Városligetet – ezért vonultak ki - galéria

Holtan találták meg a gyermeke születése előtt eltűnt orvost

Holtan találták meg a gyermeke születése előtt eltűnt orvost

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás