"Rendkívül megrázó volt" - Kétségbeesett újraélesztés a Savoya Parkban: áruházban halt meg a tolvaj





A férfi intézkedés közben esett össze, az Auchan munkatársai próbálták újraéleszteni.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.03.14.
Újraélesztés auchan lopás

Drámai életmentés zajlott vasárnap (március 10.), délután a XI. kerületi Savoya Parkban, az Auchan áruházában, miután egy férfi vagyonőri intézkedés közben rosszul lett. Úgy tudni, hogy az áldozatot lopás közben csípték nyakon, ezután ellenőrizték, azonban a középkorú tolvaj összeesett, és eszméletét vesztette. 

Először a vagyonőrök, majd a mentősök küzdöttek a férfi életéért   Fotó: OMSZ (illusztráció)

Információk szerint a középkorú férfi alkoholt próbált lopni, az őrök pedig szabályszerűen jártak el vele szemben. A történtek után a mentősök is gyorsan megérkeztek, azonban minden erőfeszítésük ellenére, a férfi életét már nem tudták megmenteni. A Metropol az üggyel kapcsolatban felkreste az áruházat.

Sajnos, valóban tragikus eset történt vasárnap reggel, a Savoya Parkban található áruházunkban. Egy vásárlót lopáson értek, aki a szabályos vagyonőri intézkedés közben váratlanul rosszul lett, és az azonnal megkezdett, szakszerű ellátás ellenére elhunyt

 - közölte lapunk kérdésére az Auchan sajtósa, Vorigin Dóra. Hozzátette, hogy az áruház munkatársai minden erejükkel igyekezték megmenteni a férfi életét, a bolti defibrillátorral is megpróbálták újraéleszteni:  

Sem az áruházi defibrillátorral újraélesztést elkezdő biztonsági vezető, sem pedig a kiérkező mentők nem tudták megmenteni az életét. A halál okáról csak az ilyen esetekben lefolytatandó vizsgálat után lehet biztosat mondani

 - tette hozzá a szóvivő. Mint mondta, a történtek nagyon megviselték a munkatársaikat is, az ügyben pedig mindenben együttműködnek a rendőrséggel. 

A haláleset rendkívül megrázta munkatársainkat is, a vállalat őszinte részvétét nyilvánítja a hozzátartozóknak

 - közölték. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Az egyik XI. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi, akivel szemben lopás miatt intézkedtek a vagyonőrök, rosszul lett, a gyors és szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a BRFK büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja

 - közölte a Metropol kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Mivel úgy tudni, hogy az újraélesztés közben az áruház munkatársai a mentősöket is értesítették, lapunk felkereste az Országos Mentőszolgálatot is, de ott azt válaszolták: az ügyben nem áll módukban nyilatkozni.

 





 





Ezeket olvastad már?
„Még mindig fáj a hiánya” - szívszorító vallomást tettek Madeleine McCann szülei

„Még mindig fáj a hiánya” - szívszorító vallomást tettek Madeleine McCann szülei

Nincs megállás: Orbán Viktor villámlátogatást tett a világhírű Jándon

Nincs megállás: Orbán Viktor villámlátogatást tett a világhírű Jándon

10 éve egyfolytában menekül István - már a britek is keresik a rafkós magyar bűnözőt

10 éve egyfolytában menekül István - már a britek is keresik a rafkós magyar bűnözőt

Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás