Gyászolja fiát Anna, az asszony szemébe se mertek nézni az étteremben





Attila egy autóbalesetben vesztette életét, mikor egy másik autóval ütközött, annak sofőrje viszont életben maradt. Nemrég édesanyja találkozott a másik sofőr szüleivel egy gyorsétteremben, de azok úgy tettek, mintha meg sem ismernék.



Megosztás
Szerző: Kóré Károly
Létrehozva: 2024.01.05.
család élet vétkes sofőr büntetőeljárás luxusautó

Mint arról a Bors többször beszámolt, 2023. január 7-én két személygépkocsi ütközött a debreceni Vágóhíd utcai felüljárón. Az egyiket Mázló Attila vezette, a másik volánja mögött Sz. Patrik ült. Utóbbi máig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, és belerohant a szabályosan közlekedő Attila autójába. A elhunyt sofőr a helyszínen életét vesztette, a másik jelenleg is éli világát. Információink szerint egyetemre jár és a jövőjét tervezi. Az elhunyt fiú szerettei azóta is vigasztalhatatlanok. Anna, Attila édesanyja a Metropolnak elmondta: elfogadhatatlannak tartja, hogy a luxusautót vezető fiatal elleni büntetőeljárás a mai napig nem jutott el a vádemelési javaslatig.

Attila 21 évet élt – Olvasói fotó

A fiamat ugyan semmi sem tudja már visszahozni, de úgy lenne igazságos, ha a vétkes sofőr megkapná a méltó büntetését. Nem kívánom a halálát, de azt igen, hogy kénytelen legyen szembenézni a tette következményével

 – fogalmazott Anna, és hozzátette: Patrik családjának ügyvédje az ő ügyvédjével ugyan felvette a kapcsolatot, de az előre megbeszélt találkozást végül Patrik tanulmányaira hivatkozva lemondta.

A lányom, Attila testvére a tragédia óta nagyon rossz lelkiállapotban van. Nagyon közel álltak egymáshoz, gyakran mentek közösen a barátokhoz. Az utolsó alkalommal azonban Attila közölte Evelinnel, hogy ezúttal nem viszi magával. Ezzel megmentette az életét

emlékezett vissza Anna.

– Elképesztőnek tartom, amit a másik sofőr képviselői tesznek: kérvényezték, hogy vizsgálják meg a szakértők annak lehetőségét, hogy esetleg az eddigi adatokkal ellentétben pont a fiam hajtott át a másik sávba, és ezzel maga okozta a halálát. Szemtanú segítségével is bizonyítani tudjuk, hogy nem Attila hibázott – jelentette ki Anna.

Sokat gondolkodtam, mit mondhatnék a másik sofőrnek, ha személyesen találkoznék vele. Szeretnék legalább a szemébe nézni, hiszen a tekintetéből kiderülne, mennyire őszinte a bánata, vagy az esetleges bocsánatkérése

 – mondta a gyászoló édesanya, akinek néhány hete egy megrázó élményben volt része.

Denbrecen autóbaleset
Attilának esélye sem volt a baleset túlélésére – Fotó: Hajdu-Bihari Napló

– Betértem az egyik gyorsétterembe, majd észrevettem, hogy a sorban pont a sofőr szülei állnak előttem. Bizonyára ők is észrevettek, de úgy tettek, mintha nem tudnák, ki vagyok. Egy szót sem szóltunk egymáshoz – mesélte Anna.

A család a barátokkal együtt január 7-én, vasárnap, 16 órakor mécsgyújtást tart a baleset helyszínén. Mindenkit szeretettel várnak, aki osztozik fájdalmukban.





 





Ezeket olvastad már?
Tombolnak az eltűnt kisgyerekek szülei: miért költenek ennyit Maddie felkutatására?

Tombolnak az eltűnt kisgyerekek szülei: miért költenek ennyit Maddie felkutatására?

Kása, gyurma, virág - A Metropol olvasói így köszöntik fel édesanyjukat Anyák napján

Kása, gyurma, virág - A Metropol olvasói így köszöntik fel édesanyjukat Anyák napján

Rémisztő alakot fotóztak a Nap felszínén az európai űrszondák

Rémisztő alakot fotóztak a Nap felszínén az európai űrszondák

A hétvégi időjárásban nem lesz köszönet: Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki

A hétvégi időjárásban nem lesz köszönet: Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás