Figyelmeztet a magyar asztrológus: nagy energiákat szabadít fel hamarosan a hármas együttállás





Egy asztrológus úgy véli, az idei év rendkívül kiemelkedő lesz mindenki számára 2023-mal szemben



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.01.29.
Módosítva: 2024.01.29.
asztrológia 2024-es horoszkóp horoszkóp csillagászat

2024 hatalmas változásokat, fejlődéseket tartogat mindenki számára, aki tesz érte. Az elkövetkezendő hónap, a február, a Vízöntő havában például három nagyon erős bolygó együttállása hatalmas változást okozhat az emberek életében, ha nyitottak rá. Erről Liszkay Judit, okleveles nyugati és kínai asztrológus beszélt a Mokka reggeli adásában.

2024 hatalmas változásokat hoz az emberek számára Fotó: Pixabay/Pixabay

A február hava, ez a Valentin-nap környéke nagyon érdekes energiákat tartogat. Úgy gondolom, hogy sok kapcsolati dolgot fog behozni. Három bolygó fog együtt állni, ami nagyon mély érzéseket, mély változásokat tud behozni. Szerintem sokan fognak döntéseket hozni valaki mellett vagy valamilyen kapcsolat befejezésével kapcsolatban. Nagyon-nagyot lehet ugrani ebben az időszakban

 – emelte ki az asztrológus. Hozzátette, ezek a bolygóegyüttállások még azoknak is fontos lesz most, akiknek korábban nem volt az. Az emberek ugyanis sokkal tisztábban fognak látni 2024-ben 2023-hoz képest.

Az elmúlt év nagyon sok szempontból hozott zavaros dolgokat, ködös dolgokat. Az emberekben ott volt az, hogy változtassanak, új dolgokat csináljanak, de valahogy köd volt előttünk, köd volt utánunk és nem láttunk tisztán. Itt most van egy nagyon erős energiaváltás, és februártól elkezdődik az, hogy szép lassan, fokozatosan egy kreatív időszak lesz nagyon nagy váltások, változások. Csatolva a karrierre, vagy bármilyen más dolgokra. Az emberek egyszerűen hoznak egy döntés. Olyan évünk lesz, amit az fog nagyon erősen meghatározni, mi mit teszünk bele

– közölte ragaszkodva ahhoz, hogy csak az tud nagy változásokat elérni, aki tényleg tesz is érte.

Elmondta, habár az asztrológia elismert tudományág, kell hozzá egy nyitottság és befogadás is. Akkor fog minden létrejönni benne, ha beleáll az ember, keresi a lehetőségeket, és csinálja is azokat. Úgy véli az emberek egyszerűen félnek ettől, a változástól.

A legerősebb félelem az emberekben zsigerileg a halálfélelem, és a változástól való félelem. Szerintem a félelem mindig valahol a tudás hiánya.

Ennek ellenére véleménye szerint tényleg nagyon rég voltak a világban ilyen nagy lehetőségek mint most. Szerinte az emberek 2024-ben inkább arra fognak menni, amerre a szívük hajtja őket. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Orbán Viktor: ennek a választásnak döntő hatása lesz a háború vagy béke kérdésére

Orbán Viktor: ennek a választásnak döntő hatása lesz a háború vagy béke kérdésére

Áll a forgalom Budapesten: durva baleset történt

Áll a forgalom Budapesten: durva baleset történt

Szentkirályi Alexandra: újabb kamu Karácsony Gergelytől, aki nem indította el a társasházak fűtéskorszerűsítését sem!

Szentkirályi Alexandra: újabb kamu Karácsony Gergelytől, aki nem indította el a társasházak fűtéskorszerűsítését sem!

Frontális karambol, teljes útzár és mentők a 7-es főúton

Frontális karambol, teljes útzár és mentők a 7-es főúton

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás