„Minden évben hagyok egy üres széket a karácsonyi asztalnál a meghalt 5 éves kisfiamnak, de soha nem lesz könnyebb”





A család karácsonya már soha nem lesz olyan, mint a baleset előtt, de az édesanya két másik gyermeke miatt igyekszik erősnek lenni.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.12.25.
baleset halott gyerek gyász édesanya

A horrorisztikus balesetben elhunyt ötéves kisfiú összetört szívű édesanyja elmondta, hogy még mindig minden karácsonykor hagy neki egy üres széket az ünnepi asztalnál.

Már soha nem lesz olyan a család karácsonya, mint korábban Fotó: Shutterstock 

A mindössze 5 éves Ned Jones 2016 nagypéntekén halt meg egy frontális balesetben a 77 éves nagymamájával, Margaretta Jonesszal és két másik férfival együtt.

Mindig lesz neki egy üres hely 

A kisfiú édesanyja, Sharon Marie most elmesélte, hogy már a nyolcadik karácsonyra készül gyermeke nélkül, azonban fájdalma mit sem tompult. 

Ned harisnyája mindig ott fog állni az ágyán. Üres hely lesz ott, ahol az ajándékainak kellene lennie, és mindig van egy üres szék az asztalnál is, az Ned széke

– mesélte a BBC-nek. Sharon azt is elmondta, hogy a két másik gyermeke miatt igyekszik, hogy normálisan menjenek a dolgok, ugyanakkor gondoskodik arról, hogy Nedről soha ne feledkezzenek meg.

Az édesanya a mai napig elképzeli, hogy mit venne a fiának

Elmondta, hogy mindig akaszt a karácsonyfára egy különleges csecsebecsét, ami a fiára emlékezteti, illetve azt is, hogy a mai napig elképzeli, mit szeretne Ned karácsonyra, aki lassan már 13 éves lenne.

Bizonyos értelemben néhány dolog már könnyebbé vált. Azóta online vásárolok, kerülöm, hogy tömegbe menjek, és karácsonykor csak mi négyen leszünk

– mondta Sharon a gyász feldolgozásáról, majd hozzátette:

Reggel egyedül megyek el Ned sírjához, ilyenkor csak ő és én vagyunk. A gyerekek ilyenkor az ajándékaik kibontásával vannak elfoglalva, délután pedig négyen is kimegyünk a sírhoz

Ned a nagymamájával, Margarettával utazott a Opel Agilában, amikor frontálisan ütköztek egy Seat Leonnal az A470-es úton – írja a The Sun

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás