10 fergeteges szilveszteri program és buli 2023 utolsó napján Budapesten





Összegyűjtöttünk nektek egy csomó fantasztikus szilveszteri programot, amiken emlékezetesen búcsúztathatjátok 2023-at és átléphettek 2024-be. Koncertek, DJ-k, bulik hajnalig és néhány helyen még különleges gasztroélmények is várnak rátok.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2023.12.31.
Módosítva: 2024.01.01.
koncert program hangulat buli

Ha még te sem tudod, hogy a barátaiddal hol töltsd a szilvesztert, akkor mi most segítünk. Összegyűjtöttük nektek a legfergetegesebb bulikat a fővárosban. Mutatjuk a lehetőségeket!

Újév, szilveszter
Fotó: Impact Photography

Szilveszteri programok napközben 2023-ban

 

Pezsgő(s) nappali szilveszter a Hello Budában

2023 utolsó napján a Hello Buda ad otthont egy pezsgős piaci partinak, ahol minden értelemben óriási pezsgő/champagne választék vár rátok, de természetesen jóféle ételekben és klassz zenékben sem lesz hiány a Rózsadomb tetején.

New Year Warm Up – Évzáró Gourmet Ünnep a Fény utcai piacon

December 31-én 11 órától 16 óráig varázslatos zenei és gasztronómiai élményben lehet részetek Fény Utcai Piacon, ahol Dr. BRS, Rakonczai Imre és DJ Thomas trió teremtenek nektek igazi előszilveszteri hangulatot. Mellé a Skrei Halbolt és Büfé, a Fetekert, a Kürtőskalácsos, a Budai Kantin, a Rétescake valamint a Pezsgő Bár finomságait fogyaszthatjátok.

Ügetőszilveszter 2023

Ha megalapoznátok az év utolsó estéjének jó hangulatát, sőt mi több szerencsét is próbálnátok, ez esetben a Kincsem Parkban a helyetek! Az Ügetőszilveszter 2023 utolsó napján számos izgalmas programmal, lovasbemutatóval, rangosabbnál rangosabb futamokkal és agárversenyekkel várja 12 órától 20 óráig a közönséget. A hangulatról dixiland muzsika, DJ Free dallamai, illetve az Afterglow duo gondoskodik majd, az ételekről és a forró italokról pedig a Kincsem Park Panoráma Étterme és a Food Truck Show Hungary csapata.

 

Fotó: Pexels

 

Szilveszteri bulik és koncertek 2023-ban

 

Szabó Balázs Bandája – Évzáró koncert az A38-on

Szívderítő és szívbemarkoló muzsikák egyaránt várnak rátok december 31-én a Duna vizén szüntelenül ringatózó A38 Hajón. Szabó Balázs Bandájának koncertjén mindemellett vidám évzárásra is számíthattok teli énekkel, derűvel és sok-sok talpalávaló muzsikával.

Társasjátékos Szilveszter a Board Game Café-ban

Ha rendhagyó Szilveszterre vágytok, a Board Game Café idén is megrendezi a társasjátékos Szilvesztert, ahol játszva búcsúztathatjátok a 2023-as évet.

Belvárosi csinadratta ✘ Instant-Fogsas Szilveszter 2023

2023 utolsó és 2024 első napján a megszokottnál is forróbb táncterekkel és látvánnyal várnak titeket Instant-Fogas Komplexumban. 18 pultban, 6 tánctéren, kertben, teraszon és három szinten bulizhatok együtt a több, mint tucatnyi fellépővel.

Jazz Szilveszter a Budapest Jazz Clubban

Újlipótváros méltán népszerű jazzklubjában az év utolsó napján 21.30-kor csapnak először a húrok közé. A vacsorával kiegészített estén fellép majd a Hász Eszter Quartet, Myrtill és a Swinguistique, a rövid éjféli pezsgős koccintás után pedig az Egri János Trió dallamaival köszönthetitek 2024-et.

TILOS Szilveszter a Gödörben

A Gödörben idén is a hagyományos, tilosos légkörben léphettek át az új esztendőbe, ahol két szinten Tilos Dj-k, az emeleten Cökxpôn-chill nyugi zóna, érkezéskor welcome-pogácsa, és a Tilos közösség apraja-nagyja vár mindenkit.

Stranger Synths szilveszter az Analog Music Hall-ban

Szilveszter éjszakáján Hawkins városává változik az Analog Music Hall, ahol az ország legmenőbb ’80-as retro partiján bulizhatjátok át magatokat 2024-be. A felejthetetlen hangulatot fergeteges örökzöld slágerek hozzák majd el nektek , a mai és korabeli slágerekért pedig Quixotic felel ezen az estén.

Akvárium NYE 2023 – Back to the Neon World!

A 2024-es évbe a Neon Worldön át vezet az út az Akvárium Klub szilveszteri partiján. Az év utolsó estéjén mindhárom koncertterem egyszerre telik meg neonfénnyel átitatott zenével. Amíg a NagyHallban Necc Party, addig a KisHallban a Mamma Mia, a Lokálban pedig a ’90-es évek ikonikus slágereire bulizhatunk.





 





Ezeket olvastad már?
Cápatámadás: kétgyermekes apuka végtagjaiért küzdenek az orvosok

Cápatámadás: kétgyermekes apuka végtagjaiért küzdenek az orvosok

„A matektól félek a legjobban” – Dani az első SMA 1-es, aki leérettségizik

„A matektól félek a legjobban” – Dani az első SMA 1-es, aki leérettségizik

„Kampányvizit a Hegyvidéken. Van mit megvédenünk" – folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

„Kampányvizit a Hegyvidéken. Van mit megvédenünk" – folytatódott Orbán Viktor kampánykörútja

Megrázó baleset történt a Hegyalja úton, egy fekete autó tartja rettegésben a pomáziakat

Megrázó baleset történt a Hegyalja úton, egy fekete autó tartja rettegésben a pomáziakat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás