„Azt üvöltötte, hogy agyonüti és elveszi a pénzét” – Megtámadtak egy babakocsit toló édesanyát a XV. kerületben





A XV. kerületet ellepték a züllött alakok, a kétes elemek, ez pedig abban csúcsosodott ki, hogy egy drogos megtámadott egy kisgyerekes anyukát.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2023.09.15.
babakocsi gázspray támadás édesanya

Felháborodtak a XV. kerület lakói. Többen ugyanis arra panaszkodnak, hogy a kerületet az elmúlt hónapokban teljesen ellepték a zűrös, züllött alakok, akik előszeretettel kötnek bele a tisztességes polgárokba. Legutóbb egy kisgyermekes édesanyát támadtak meg. Szerencsére a nő sikeresen jött ki a rémisztő helyzetből, melynek végén a támadónak kellett menekülnie.

Megtámadták a babakocsit toló édesanyát / Fotó: Pexels (illusztráció)

Megtámadtak egy kismamát a XV. kerületi Régifóti úton. A nő babakocsival épp egy szupermarketből tartott hazafelé, amikor egy láthatóan nem beszámítható állapotban lévő, valószínűleg kábítószer hatása alatt álló alak rátámadt.

Éppen a Lidl-ből tartott hazafelé babakocsit tolva, amikor mellé ért és üvöltve mondta, hogy agyonüti és elveszi a pénzét, majd egy nagyot lökött rajta úgy, hogy majdnem kiesett az útra.

– mesélte el egy közösségi fórumon a bajba esett nő ismerőse.

A támadó ezután a lendületében elveszítette az egyensúlyát és elesett, viszont a földről felvett marék murvával is arcon dobta az anyukát, aki szerencsére megőrizte lélekjelenlétét és egy határozott mozdulattal előkapta a gázsprayt és arcon fújta támadóját.

A bajkeverő ekkor meghátrált és elfutott, csupán emiatt nem lett komolyabb bajuk.

 – tudatta az ismerős.

A kommentelők között is sokan voltak olyanok, akiket hasonló attrocitások értek ugyanazon a környéken.

Sajnos a Lidl mellett sokszor isznak és drogoznak. Tudomásom szerint ez az a banda, akik a patak mentén az egyik munkásszállón laknak. Egyik jó barátom is arra lakik, ő is mondta, hogy már ő sem mer gyalog arra menni miattuk.

 – írta.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás