Magyar lány lett a Sziget tízmilliomodik vendége – Videó





Mikes Veronika életében másodszor járt a Szigeten, és a legnagyobb szerencséjére pont ő lett a tízmilliomodik látogató a gigafesztivál történetében. A nyereménye egy élete végéig érvényes VIP-belépő és egyéb szigetes relikviák. Alig tudott megszólalni a meghatottságtól.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.08.11.
Módosítva: 2023.08.11.
Sziget fesztivál vendég nyertes magyar lány

Magyar lány lett a Sziget tízmilliomodik vendége. A fesztivál szervezői csütörtökön késő este jelezték a sajtó munkatársainak, hogy a jegyfogyás adatai alapján pénteken körülbelül dél körül fog befutni a rendezvény 10 milliomodik látogatója. Mikes Veronika gyanútlanul állt be sokadmagával a jegyértékesítő pultok előtt kígyózó sorba, és ahogy a többiek, úgy ő sem értette, hogy mért tolong annyi kamera és sajtómunkás a bejárat mellett. Valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy hamarosan médiasztár lesz belőle és interjúkat ad. 

Mikes Veronika Sziget 10 milliomodik
Mikes Veronika először megszólalni sem tudott a meghatottságtól (Fotó: Szabolcs László)

Napijegyet vett 

A fiatal lány a testvérével érkezett a Szigetre, a tervei között szerepelt, hogy korán kisétálnak a nagyszínpadhoz, hogy jó helyről élvezhessék végig az Imagine Dragons nevű amerikai zenekar buliját. A jó helyekért bizony meg kell harcolni, hiszen a nagyobb bulikon több tízezer ember zsúfolódik össze a gigantikus nagyszínpad előtt. Veronika terveit azonban keresztülhúzták a fesztivál szervezői, mivel hangos tapsban törtek ki, amikor a kezébe vette a jegyet. 

Mike Veronika
Elképesztő sajtófigyelem övezte a 10 milliomodik Sziget-látogató érkezését (Fotó: Metropol)

Most vagyok itt másodszorra, utoljára néhány évvel ezelőtt voltam kint. Ahogy akkor, most is egy napijegyet vettem. El sem hiszem, hogy ez velem történik!

– mondta a kamerák előtt a meghatódott fiatal lány. „Kaptam egy Sziget-bérletet, ami életem végéig érvényes marad, és szigetes ereklyéket is. Nagyon örülök mindennek, még szerintem fel sem fogtam. Az örökös bérletem ráadásul VIP, így már az esti koncertet olyan jó helyről nézhetem, ahonnan még soha! Nagyon boldog vagyok, nem is tudok mást mondani.” 

 





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás