Visszatért a rettegett kutyás támadó: ezúttal a III. kerület retteg miatta





Tíznél jóval több ember, illetve eb esett áldozatául annak a férfinek, aki kutyáival több személyt és azok kedvenceit is megtámadta. Tettek már ellene feljelentést és el is tiltották az állattartástól, de ez nem akadályozza őt a támadásokban, ráadásul többen újra látták feltűnni, ezúttal a III. kerületben.



Megosztás
Szerző: J.K.
Létrehozva: 2023.08.23.
kutyatámadás Óbuda állattartás

Az elmúlt fél évben többször is beszámoltunk arról a férfiről, aki több fővárosi kerületben is garázdálkodik a kutyáival. Áldozatait nem igazán válogatja meg fiatal, illetve idősebb személyekre, azok kutyáira is ráereszti a kiképzett ebeit. A férfi vélhetően azért vándorol Budapesten belül, mert a XII. kerületben a bíróság már eltiltotta az állattartástól, miután ott is megtámadott egy hölgyet, aki feljelentette, ám az áldozatainak többsége ezt elmulasztotta. A rettegett támadó egy időre felszívódott, ám a Tizenegy Állatvédő Egyesület – Újbudai Állatmentés Facebook-oldalán jelezték, hogy újra látták a férfit a fővárosban. 

„Ha nem tetszik, Te is kaphatsz”

Az áldozatok egyike korábban nyilatkozott a Metropolnak, akit és a kutyáját még idén tavasszal egy pénteki napon ért támadás Óbudán, a Hídfő utca mögötti parkolónál, ahol két póráz nélküli kutya megindult feléjük. 

Hirtelen felkaptam a saját kutyámat, hogy nehogy harcoljon velük, mert akkor biztosan széttépik őt. Közben üvöltöttem a gazdájuknak, hogy fogja meg a kutyáit, de az meg sem szólalt, nem reagált. Végig nézte, ahogy megtámadnak a kutyái

– idézte fel a sokkoló eseményeket Adri, aki azt is elmondta, hogy miközben kedvencét védte, az egyik kutya combon harapta. Mindezt végignézte egy közeli vendéglátóhely alkalmazottja is, aki odaszólt a gazdának, hogy fogja meg a kutyáit, aki ezek után megfenyegette a nő védelmére kelőt:

Ha nem tetszik, te is kaphatsz!

Two,Dogs,Fighting,With,Each,Other,In,Yellow,Flowers,And
Tucatnyi áldozata van a férfinek, aki ebekre és azok tulajdonosaira uszítja kutyáit – Fotó: Zuzule

Szabadon garázdálkodhat 

Információink szerint utoljára júniusban volt áldozata a kutyás férfinek, azóta azonban nyoma veszett egészen mostanáig, amikor többen is jelezték az újbudai állatmentés csoportjában, hogy felismerték az illetőt, aki ezúttal kutyái nélkül tűnt fel. 

Mivel az állattartástól való eltiltás helyre, azaz kerületre vagy megyére vonatkozik, így gyakori, hogy az állattartástól eltiltottak vándorolnak az egyik helyről a másikra, például a jelenleg Óbudán garázdálkodóról is tudom, hogy eredetileg szegedi

osztotta meg a Metropollal a Tizenegy Állatvédő Egyesület – Újbudai Állatmentés vezetője, Kovács Gábor, aki maga csak 10 személyről tud, akik a kutyás támadó áldozatai voltak. Az állatvédő szerint az is probléma az ilyen kutyatámadásos ügyekben, hogy a többség a világhálót teleírja a vele történtekkel, ám nem tesz rendőrségi feljelentést, így nincs következménye az ügynek és a támadó szabadon garázdálkodhat.





 





Ezeket olvastad már?
Az olasz maffiával is kapcsolatban állhatott a hídpénzes számlagyár egyik kulcsfigurája

Az olasz maffiával is kapcsolatban állhatott a hídpénzes számlagyár egyik kulcsfigurája

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Ingyenes orvosi vizsgálatokon lehet részt venni Budapest több pontján: mutatjuk a helyszíneket!

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Már nincs sok hátra: brutális, ami lecsap az országra

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás