Keresi a rendőrség az eltűnt apát és 3 éves kislányát





Sürgős körözést adott ki egy eltűnt apa és 3 éves kislánya után a rendőrség. Miután a férfi korábban bántalmazott egy nőt, mielőtt a lányával együtt nyoma veszett volna, a hatóságok a gyermek testi épségét féltik.



Megosztás
Szerző: H.A.
Létrehozva: 2023.08.30.
Módosítva: 2023.08.30.
rendőrség erőszakos cselekedet apa kislány eltűnés

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt az édesapát és 3 éves kislányát, akik egyik pillanatról a másikra nyomtalanul eltűntek – írta meg a Mirror.

Képünk csak illusztráció Fotó: Pixabay

Az eltűnésre aggasztó előzmények után került sor: az apa, a 35 éves Simon Cooney tettleg bántalmazott egy nőt egy autóban. A beszámolók szerint ököllel arcon ütötte a sértett felet, és beleharapott a kezébe, mialatt a lánya, Autumn, végig a jármű hátsó ülésén foglalt helyet. A történtek után a férfi fogta a lányát, majd eddig ismeretlen helyre távoztak: a kocsira később már elhagyatottan találtak rá a hatóság emberei Blackpoolban.

A rendőrség a kislány testi épségét és jólétét félti, ezért minden erejével azon dolgozik, hogy az eltűntek nyomára akadjon – eddig, sajnos, eredmény nélkül. Annyit biztosan tudnak, hogy Cooney-nak kapcsolatai vannak Blackpoolban, és Preston környékén is, de tulajdonképpen bármerre elindulhattak. 

A rendőrség közleményében arra kéri a lakosságot, ha bárki látja az eltűnteket, vagy információjuk van róluk, azonnal értesítse őket. Felhívták arra is a figyelmet, hogy semmi esetre se közelítsék meg Cooney-t, hanem rögtön forduljanak a hatóságokhoz.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás