Élet a halál után, bizonyítékot találhatnak a túlvilág létezésére a tudósok





Hátborzongató felfedezésről számolt be egy állítólagos időutazó.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.11.
Módosítva: 2023.08.11.
bizonyíték időutazó tudósok túlvilág

Egy magát időutazónak valló TikTok-felhasználó sokkolta a közösségi oldal felhasználóit megdöbbentő kinyilatkoztatásával. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

A @thatonetimetrav néven tevékenykedő felhasználó állítása szerint 2057-ben bebizonyítják a tudósok, hogy létezik a túlvilági élet. 

A videóban, ami már több mint 62 ezer kedvelést szerzett, azt írta: „2057-ben egy ismert tudós bebizonyítja, hogy van túlvilág. Azt nem tudni, hogy újra emberré válhatsz-e, az viszont bizonyított lesz, hogy egy másik állatfajjá válhatsz.”

Természetesen azonnal vita robbant ki az állítással kapcsolatban. Szinte senki nem hitt a hátborzongató jóslatban, volt olyan is, aki egyenesen azt javasolta az időutazónak, hogy menjen vissza, és látogassa meg Jézust. Mások a reinkarnációhoz hasonlították a vad ötletet. Egy harmadik pedig afelől érdeklődött, milyen érdeke fűződik ahhoz, hogy elárulta ezt az információt. 

„Nem szoktam ilyen könnyen elhinni dolgokat, de ezt tényleg kezdem elhinni” – fűzte hozzá egy negyedik kommentelő valószínűleg ironikusan. 

(VIA)





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás