Az „élő Nostradamus” elárulta, mit rejtegetnek az 51-es körzetben





Döbbenetes titokról rántotta le a leplet Athos Salomé, aki az „élő Nostradamus”- nak hívja magát.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.13.
UFO 51-es körzet Nostradamus

A Daily Star arról értesült, hogy Athos Salomé, aki az „élő Nostradamus”-nak nevezi magát, azt állítja, hogy „az 51-es körzetben őrzött titkok” bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy „az idegeneknek egy háromdimenziós portáljuk van a Földre”.

Fotó: Pexels (illusztráció)

Az összeesküvés-elmélet-hívők szerint az 51-es körzetben lezuhant csészealjakat és idegen lények holttesteit rejtegetik. 

Athos Salomé a Daily Starnak azt mondta, hogy:

A háromdimenziós portál lehetősége kérdéseket vet fel a földönkívüli élet létezésével és az évek során tapasztalt ufóészlelések természetével kapcsolatban. E kozmikus összeesküvés feltárása teljesen megváltoztathatja az univerzumról alkotott képünket

– közölte a magát misztikusnak valló Salomé, aki hozátette:

„Az 51-es körzetben őrzött titkok felfedése, az ufók és Grusch legutóbbi vallomása rávilágíthat az ősi rejtélyekre, a felfedezések és innovációk új korszakát indíthatja el. Végül is, ha az 51-es körzet titkaira fény derül, az megrendítheti a kormányzati intézményekbe vetett bizalmat, és átláthatóságra törekvő mozgalmat indíthat el szerte a világon.”

Az amerikai légierő veteránja, David Grusch két hónappal ezelőtt azt állította, hogy a Pentagon idegen űrhajókra vonatkozó bizonyítékokat rejteget a Kongresszus elől.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás