„Az orvos azt mondta, a lányomnak csak mandulagyulladása van – hazaküldte, de 2 nap múlva meghalt”





A gyermek a mostohaapja karjaiban meghalt.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2023.08.16.
gyermek mandulagyulladás orvos kislány

Egy gyászoló anyuka könnyek közt mesélte el, hogy hatéves kislányát mandulagyulladással engedte haza az orvos, de mindössze két nappal később meghalt.

A kis Maya Siek rosszul lett, összeesett, édesanyja ezért azonnal orvoshoz vitte. Mandulagyulladást diagnosztizáltak nála, és az orvos azt mondta, hogy hazamehetnek. Csupán antibiotikumot írtak fel neki. Két nappal később azonban a gyermek a mostohaapja karjaiban meghalt.

Elkezdték az újraélesztést, hogy megmentsék, és a szíve néhány másodpercre visszatért, de aztán újra leállt. A tragédia előtti napon nagyon sápadt volt, és azt mondta nekem: »Anya, azt hiszem, meg fogok halni«, én pedig azt mondtam, hogy Maya, ne mondd ezt!

– emlékezett vissza az édesanya.

Kiderült, úgynevezett szívizomelhalást szenvedett el. Édesanyja, a 26 éves Magdalena Wisniewska most azt kéri, hogy valaki vállalja a felelősséget lánya haláláért. Hozzátette, alig hagyta el a házat, mióta 2022. december 21-én elveszítette a lányát.

Boldog család voltunk, tele tervekkel és ambíciókkal a gyermekeink jövőjével kapcsolatban, de már nem vagyunk ugyanaz a család. Gondoskodnunk kell a másik gyerekünkről, habár az életünk tönkrement, és soha többé nem lesz olyan, mint volt

 – idézi az édesanya szavait a Mirror.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás