Indul a BalatONkoncert ’23 programosorozat

Hat minifesztivál 4 helyszínen, több mint félszáz fellépővel, vízi színpadokkal és strandbulikkal, méghozzá ingyen – ilyen az idei BalatOnkoncert programosorozat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.03.
Módosítva: 2023.07.03.
balaton fesztivál koncert

Akár hat napot is bulizhat ingyen az, aki 10 napot tölt az idén a Balatonon, ha a megfelelően időzíti a szabadságát. A tavaly kezdett BalatONkoncert ingyenes minifesztivál-sorozat ugyanis az idén kétszer három egymást követő hétvégére tűzte ki a 10-12 előadót felvonultató programsorozat egyes állomásait. Az idén olyan ismert és közkedvelt zenekarok lépnek fel a szervezők különleges vízi színpadán, mint az Anna and the Barbies, a Balahalouisiana, az AWS, a Soulwave, a New Level Empire, a The Carbonfools, a Kelemen Kabátban, a Dirty Slippers, a Lóci Játszik, a Zanzibár, az Első Emelet, az Exotic, a V-Tech, a Happy Gang, a 4F Club. Továbbá olyan neves szólóelőadók is színpadra állnak, mint Keresztes Ildikó, Paulina, Opitz Barbi, G.w.M, Cserpes Laura, Sólyom Barbi, Lil G, Lola – és még hosszan válogathatnánk az 54 nevet tartalmazó programból.

Fotó: BalatONkoncert.hu

A BalatONkoncert minifesztivál-sorozat idei állomásai:

7. 7–9. Balatonkenese, Széchenyi park 

7. 14–16. Balatonfűzfő, Tobruk strand előtti vízterület

7. 21–23. Balatonföldvár, nyugati szabadstrand 

8. 4–6. Balatonfűzfő, Tobruk strand előtti vízterület

8. 11–13. Balatonfüred, Tagore sétány előtti vízterület

8. 18–20. Balatonkenese, Széchenyi park

A Szerencsejáték Zrt. kiemelt támogatásával megvalósuló fesztiválok remek szórakozást ígérnek, a fűzfői műsorok például a vízből, strandolás közben élvezhetők végig, máshol közvetlenül a part mellett áll majd az MVM Energiaszínpad névre keresztelt különleges színpadhajó, amelyen a műsorok zöme zajlik majd. A programsorozat két kenesei állomásán ráadásul két színpadon, felváltva dübörögnek majd a koncertek, igazi minifesztiválos hangulatban. 

A BalatONkoncert ’23 kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt., főszponzora az MVM Next, amelyek olyan játékokkal is hozzáadnak a programok népszerűségéhez, amelyek keretében közös fotót lehet készíteni a helyszínen a sztárokkal, illetve akár a backstage-ből is élvezhetők a bulik, vagy amelyek során a közönség szerencsés tagjai egy hajóban utazhatnak kedvenceikkel. A sorozat további támogatói – a Seiko, a Petrányi Autó, az Alchorythm és a Linerin – értékes ajándékokkal és további izgalmas parti aktivitásokkal várják a nézőket.

További részletek a BalatONkoncert.hu honlapján és Facebook-csatornáján.

Bővebb információ: www.balatonkoncert.hu

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás