„Meghalt a nővérem” – a grillpartin lőtték agyon a hintázó 11 éves kislányt





Hidegvérrel meggyilkolta a szomszédját a férfi.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.06.13.
szomszéd gyilkosság lelőtte

Letartóztattak egy 71 éves nyugdíjast, miután lelőttek egy 11 éves brit diáklányt, Solenne Thorntont szombat este a franciaországi Quimper közelében egy családi grillpartin. Állítólag a meg nem nevezett nyugdíjas lőtte agyon a fiatal lányt.

Illsuztráció: Pixabay

A vérfürdő előtt a 11 éves kislány 8 éves húgával hintázott a családi grillpartin. A kisebbik gyermeknek sikerült elmenekülnie, így ő nem sérült meg. Az apa viszont az életéért küzdött a kórházban, a lövöldözésben pedig az anya is megsérült.

A nyomozók az idős férfit és feleségét is őrizetbe vették. A Mirror szerint a szomszédi vita fajult el tettlegességig. Az ellentét akkor alakult ki köztük, amikor a kislány családja kivágta a fákat, amik zavarták őket. Úgy tudni, a férfi először 2020-ban fenyegette meg őket egy puskával, de akkor nem lőtt.

Három évvel ezelőtt is kint voltak a rendőrök, mert akkor puskával fenyegette a családot. Mindig is rossz viszonyban volt a két szomszéd, de senki sem gondolta, hogy tényleg használni fogja a fegyvert

– mondta egy környékbeli, aki szerint a fák helyére a gyerekeknek tettek játékokat.

Rendszeresen felháborodott a család által keltett zaj miatt is, pedig az senki mást nem zavart. Többnyire csak a gyerekek játszottak.

A fegyveres férfi feleségéről azt mondták a helyiek, hogy nagyon kedvesnek tűnt, de a férje durvább volt és zárkózott.

Hallottuk a hangzavart, de először azt hittük, hogy csak a gyerekek játszanak. Aztán az egyik kicsi berohant a szomszéd házba, és azt mondta: »a húgom meghalt, a húgom meghalt«. A történtek után a lövöldöző bezárkózott a házába. Végül dulakodás nélkül megadta magát és elvitték a rendőrök a feleségével együtt

– mondta egy helyi lakos, Yannick.

A rendőrség nyomoz az ügyben, és eljárást indítottak.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás